0

Vello Kuhi tõi tennise rahvusvahelise ITF turniirivõidu Haapsallu

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

vello kuhi

Leedus, Šiauliais peetud ITF turniiril seenioridele „Lithuanian Open Chempionships by Toyota“ oli 60+ vanuseklassis edukas Vello Kuhi.

Turniiril osalesid mängijad Leedust, Lätist, Venemaalt, Valgevenest, Tšehhist, Poolast ja Eestist. Poolfinaalis tuli võit leeduka Antanas Shatase üle numbritega 61 64, finaalis Petras Vozbutase vastu oli edu 63 ja 40 teises setis, seejärel vastane loobus vigastuse tõttu.
See oli teadaolevalt läbi aegade esimene 3 .kategooria ITF seenioride turniirivõit Läänemaale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz