3

Libe tee põhjustas viis liiklusõnnetust

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

IMG_1121

Audru vallas paiskus auto katusele. Politsei- ja piirivalveameti foto

Kullamaa vallas Risti-Virtsu maantee 17. kilomeetril sõitis eile varahommikul teelt välja kaubik, mida juhtis 30-aastane naine. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Kokku juhtus eile Lääne prefektuuri tööpiirkonnas viis liiklusõnnetust, mida põhjustas libe tee.

Enne kella kuut eile hommikul kukkus Raplamaal Alu alevikus Pargi tänaval jalgrattaga sõitnud 61-aastane naine. Kiirabi viis naise haiglasse.

Kella kuue paiku sõitis Pärnumaal Vändra vallas Pärnu-Rakvere maantee 39. kilomeetril teelt välja sõiduauto, mida juhtis 33-aastane naine. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

Kella kolmveerand kuue ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Audru vallas Nurme-Papsaare tee 7. kilomeetril, kus 68-aastane Stanislav sattus sõiduautoga Ford külglibisemisse, sõitis teelt välja kraavi ja paiskus katusele. Juht viidi Pärnu haiglasse. 

Kella poole kaheksa paiku eile hommikul sai politsei teate õnnetusest Pärnumaal Halinga vallas Lehu külas Mõisaküla-Metsavere tee 3. kilomeetril. Seal oli teelt välja sõitnud veoauto, mida juhtis 56-aastane mees. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
maie+karu
maie+karu

Jah olen autojuht juba üle 35 aasta. Ei ole küll näinud ,et ilma “juhita” masinad üle katuse panevad!!! Üks asi on kraavi vajumine, teine asi teelt välja sõitmised. Loe vähe aeglasemalt kui aru ei saa…

Arvos
Arvos

maie karu kas oled ise autojuht??? Kui, siis loogilise mõtlemise ja taibuta naisterahvas. On olnud juhuseid kus seisev buss hakkas talvel maanteel künka otsas libisema ja vajus kraavi sel ajal kui juht seisva sõiduki roolis aru pidas mida edasi teha. Sul oleks mõistlikum vait olla, paistad targemana.

maie karu
maie karu

Libe tee põhjustas avarii !??? Kas ikka juht ei vali kiirust ? Aga ega ajakirjanik vist ei omagi lubasid ,et sellist juttu kirjutab.

wpDiscuz