Hiiumaa-Tallinna bussiliinile lisati Uuemõisa peatus

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Uuemõisa3

Uuemõisa bussipeatus. ARHIIV

Lääne maavalitsus tegi maanteeametile ettepaneku lisada kaugbussiliinide nr 702 Kärdla – Haapsalu – Tallinn ja nr  705 Tallinn – Haapsalu – Kärdla –  Viskoosa – Luidja sõiduplaanidesse Uuemõisa peatus.

Maanteeamet edastas ettepaneku vedajale AS GoBus, kes lisaski reisijatele vastu tulles Uuemõisa peatuse. Lääne maavalitsus tegi ettepaneku Haapsalu Kutsehariduskeskus oktoobri lõpus tehtud pöördumise peale. Lisatud peatus võimaldab kutsehariduskeskuse õpilastel hommikuti mugavamalt ja kiiremini kooli jõuda.

Kaugbussliliini nr 702 (E-L) ja kaugbussiliini nr 705 (P) väljumised kell 8:00 Tallinnast on Uuemõisa peatuses kell 9:27 ja kaugbussiliini nr 702 (E-P) väljumine kell 16:25 Tallinnast on peatuses kell 17:58. Sõiduplaanid kehtivad alates 7. detsembrist ehk kuupäevast kui muutuvad Heltermaa-Rohuküla parvlaevaliini sõidugraafikud.

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jim
6 aastat tagasi

Nüüd jääb oodata, et Tartu-Haapsalu buss saaks endale Rohuküla peatuse ja graafikuga koostamisega arvestataks ka praamiga.

h
6 aastat tagasi

Õpilane soovib saada punktist a punkti b pileti ,mitte rohkem maksta ja varem maha paluda.

oot
6 aastat tagasi

Varem ei peatunud või ? Alati on bussijuhid vastu tulnud ja uuemõisas maha lasknud … Ei saa aru milles probleem oli. Jah ainult vahest kui mõni mõlakas tallinna päritolu bussijuht kes asendas antud liini peal kedagi oli jobu ja saatis soovi peale sind kuu peale.

mk
6 aastat tagasi

Tore.et teade Haapsaluga ühinemisest nii ruttu mõjus,

hm
6 aastat tagasi

a uuemóisast tallinna saab ka selle bussiga ve?