Keskerakonna kongressi vaatas Tallinna TV kaudu 236 000 inimest

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tallinna TV

Tallinna TV-st vaatas pühapäeval Keskerakonna kongressi otseülekannet peaaegu 236 000 inimest, kuid teleauditooriumi reitingu esikümnesse kanal siiski ei jõudnud.

Tallinna TV juhi Toomas Lepa sõnul näitab number 236 000 neid televaatajaid, kes jälgisid otseülekannet vähemalt ühe minuti. Peale selle kasutas Tallinna TV ülekannet oma veebiaknas ka Postimees, kes kogus keskpartei kongressi interneti kaudu jälgima veidi üle 40 000 silmapaari.

TNS Emori teleauditooriumi reitingu esikümnesse Tallina TV siiski ei jõua, sest selles arvestuses loeb keskmine minuti vaadatavus ja see näitaja jäi Keskerakonna kongressi teleüleande puhul 47 000 silmapaari juurde. Näiteks möödunud nädalal oli vaadatuima saate, TV3 meelelahutussaate "Su nägu kõlab tuttavalt" näitaja 275 000, esikümne lõpetas aga ETV uudistesaade Aktuaalne Kaamera 137 000 vaatajaga.

Keskerakonna kongress algas pühapäeval kell 11 ja vältas õhtul kella 21.30-ni. Kongress valis erakonna juhiks tagasi Edgar Savisaare, kes edestas napilt Kadri Simsonit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uibo
8 aastat tagasi

Savisaart püütakse süüdi teha,vingerdataise ümber,aga ei leita midagi.Õigusemõistmine on nagu on,parem mitte Eestisse sattuda,ütleb nii mõnigi.Kui me nii arad,laisad ja ükskõiksed oleme,siis on antud valitsus parim,mõisa köis las lohiseb.

Taat
8 aastat tagasi

Asi selles, et kõige suuremad valitsuse süüdistajad on ise kriminaalid.
Elul pole muidu häda midagi!

elkanor
8 aastat tagasi

Rahvas on vaevatud,aga ei usu midagi enam.Selge,et Reformierakonna tsirkus on peidetud-meid on petetud valijahäälte lugemisega.Keskerakonna toetajad oleks selle muidu isegi ületanud.

Taat
8 aastat tagasi

Rahvas tahab ju tsirkust vaadata.

samapalju
8 aastat tagasi

vahtis seda delfist