Haapsalus tuleb jõulukaunistuste konkurss

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Jõulutuled. Arvo Tarmula

jõulutuled

Et Haapsalus oleks tunda rohkem jõulumeeleolu, korraldab linnavalitsus jõulukaunistuste konkursi. ARVO TARMULA

Haapsalu linnavalitsus kuulutab välja Haapsalu jõulukujunduse konkursi, et tunnustada majaomanikke, kaupluste ja kohvikute pidajaid jt, kes pühademeeleolu loomiseks on kaunistanud maja vaateakna, fassaadi või kogu kinnistu, sh piirded, puud, haljasalad jms, teatas linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

Hinnatakse kujunduse ideed ja omapära, teostust ja sobivust linnaruumi. Konkursile esitatud jõulukujunduste hulgast valitakse välja kolm paremat lahendust, mida premeeritakse. Konkursi auhinnafond on 600 eurot.

Vastava tasemega tööde puudumisel on komisjonil õigus jätta preemia välja andmata.

Konkursile võivad objekte esitada kõik linlased. Konkursile saab registreeruda ja ilusatest jõulukaunistustest teada anda  22. detsembri kella 17ni linnavalitsuse elektronposti aadressil hlv@haapsalulv.ee.  Võimalusel lisada ka foto. Lisainfo tel 472 5316.  

Kauneim vaateaken, fassaad või kinnistu selgub hiljemalt 30. jaanuariks. Parimaid autasustatakse pidulikul vastuvõtul  „Haapsalu tunnustab“.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juku
8 aastat tagasi

üritus jäi ära we, veebruar juba?

epp
8 aastat tagasi

suurepärane algatus!