0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 1. detsembril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

IMG_7691

Kirjanik Aidi Vallik arutleb:

„Kui visata pilk peale äsja Eesti Päevalehes avalikuks tehtud andmetele meie kuni 29aastase mitteõppiva ja -töötava nooruse kohta, tahaks esimese hooga kriisata „Nukitsamehe” metsamoori kombel „Puhata ja mängida?! Ah nemad tahavad puhata ja mängida?!” Sest mõistus kuidagi keeldub omaks võtmast, et tervelt 13,8 protsenti selleealistest noortest, terve linnatäis noori inimesi, elab säärast muidusööja elu…” Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Torm jättis Martna elektrita ja tegi pahandust Rohukülas

Torm tegi Läänemaal pahandust

Läänemaad räsinud torm jättis eile hommikul kella üheksa paiku elektrita 300 majapidamist Martnas ja Puise kandis.

Pahandust tegi torm Rohuküla sadamas, kus eile kella kahe paiku päeval rullusid lained üle kai ääre sadama parklasse. Vaatepildile sattus peale TV3 reporter ja fotograaf Eduard Laur, kes oli suundunud sadamasse tormist merd üles võtma. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz