31

Savisaar võitis esimehe valimised, Karilaid esimene aseesimees

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Edgar Savisaar. Foto. Arvo Tarmula

edgar savisaar arvo tarmula

Edgar Savisaar. ARVO TARMULA

Keskerakonna esimehe valimistel võttis võidu Edgar Savisaar, kes edestas Kadri Simsonit 55 häälega.

Simson sai 486 häält. Savisaar 541 häält.

Savisaar vahetas kohe välja ka kõik erakonna aseesimehed. Aseesimeesteks said Savisaare ettepanekul Jaanus Karilaid, Siret Kotka, Olga Ivanova ja Yana Toom.

Keskerakonna senised aseesimehed olid riigikogu liikmed Kadri Simson ja Enn Eesmaa. Viimane toetas samuti Simsonit.

Kõik neli vastnimetatud aseesimeest olid valimisvõitluses Savisaare toetajad.

"Tahan teid tänada selle eest, et te usaldasite mind järjekordselt ja et me saime selle kongressiga hakkama," ütles Savisaar.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
näitel
näitel

Tasuta ühistranspordist niipalju,et loomulikult on selle keegi kuskil kinni maksma pidanud,ilmselt rahvas ise.Hea on see ,et ka väljastpoolt Tallinna tulnud pensionär saab seda tasuta kasutada!

Ardo
Ardo

Oli küll naermaajav tsirkus, kuid tegelikult peaksime nutma, et meie omad inimesed nii pimedad on ja seda tsirkust kaasa teevad….

eriti
eriti

õnnelikud oleme euroliidu lepingu üle, millega oma iseseisvuse maha müüsime

näitel
näitel

Kesker-d soovitas Tallinna eeskujul mujal linnades sama teha,mis Savisaar pealinnaski ,nagu tasuta ühistransport näiteks jm.——-omadel erakonnaliikmetel.Haapsalus Karilaid seda ei suutnud,kuid Pärnus,Tartus oleks võimalik.

juss
juss

Kui ullike peab inimene olema, kes usub ikka tasuta ühistransporti?

aga
aga

Eesti kukub või kukutab ennast ise,kui maavaradest rikka naaberriigiga suhteid ei pea.Euroliidust pole varsti enam abi ja endal meil majandust ei ole ,nii et Venemaa toetust ei vajaks.

Mart
Mart

Tahaks väga näha seda Vene lepingu sahtlist välja võtmist. Suure tõenäosusega see kas vaikitakse maha või kukub kokku, nagu kõik Karilaiu algatused. Rõõm näha Karilaidu juhatuses koos Olga Ivanova ja Yana Toomiga. Viimane on ilmselt kõige eestivaenulikum poliitik üleüldse.

õkva
õkva

Simson ja Eesmaa olid mõlemad kooseluseaduse poolt.

etskae
etskae

Võiks lugeda Läänlasest Savisaare kavatsuste kohta….

....
....
Edgar Savisaar on juba ammu end ja oma Keskerakonna lahti ühendanud Eesti õigussüsteemist. Kõike mida ta teeb, teeb enda arust õigesti. Selle asemel, et tõmmelda ja “mängida” haiget ning pugeda kiiresti haiglasse, oleks võinud rahulikult jälgida asjade kulgu. Seda muidugi siis, kui südametunnistus on puhas. Miks ma kirjutasin just “mängida” haiget, siis just seetõttu, et tema lähikondlased väitsid just enne erakonna esimehe valimisi,, et nad pole nii tervet meest veel näinudki. Olgem ausad, et need nii andunud Savisaare lähikondlased, kes alla ja peale aina korrutasid oma iidoli nime olid rohkem hirmul enese pärast, et peale kaotust oleksid nad kindlast toiduahelast… Loe rohkem »
....
....
Olgem ausad, stagnatsioon keskerakonnas jätkub. Edgarilt ei tulnud midagi uut, ainult loosungid, mida kuuldud juba aastaid. Enamuses tema lähikondlastest on huvitatud ainult oma heaolust ja midagi rohkemat. Keskerakond vajab juba ammu muutusi, mitte erakonna kattevarjus mõnusat äraolemist. Alustada oleks tulnud erakonna sisesest juhtimise muudatustest. Täna võtab erakond malli nõukaajasest juhtimisest, mis ei vii kuhugi. Kui nõukaajal oli suurim vaenlane kapitalism, siis nüüd on selle erakonna suurim vaenlane reformierakond. Tänased erakonna juhtpoliitikud võivad rääkida kui palju tahes, aga kui seal taga ei ole konkreetseid tegusi väljaspool Tallinna, siis see ei müü. Miks Savisaar ei võimalda samasugust heaolu nagu Tallinnas, teistes linnades… Loe rohkem »
Taat
Taat

Öökimaajav oli tõepoolest, vastik oli vaadata neid lipitsejaid.

wpDiscuz