Tennisemängijatel oli edukas nädalalõpp

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vello-Kuhi-vasakul

Vello Kuhi tõi Haapsallu vanuseklassis 60+ Eesti seenioride hooaja üldvõidu. Foto arhiiv

Tallinnas peetud aasta viimased turniirid olid Läänemaa tennisistidele edukad.

I liiga Masters turniiril, kus mängisid hooaja 16 paremat mängijat, võttis Marek Turu järjekorras skalbid pea kõikidelt konkurentidelt.

Esimeses ringis tuli võit 62 60 Tõnu Uustalu üle. Teises ringis tuli Turul kokku minna esimese asetuse saanud edetabelijuhi Erkko Kõrgemaga, kellele ta sel aastal vastu ei ole saanud. Seekordki oli mäng tasavägine ja mõlemapoolsete võimalustega, kuid agressiivne ja enesekindel tegevus tõid seekord edu ja Marek Turu võitis 64 26 11/9. Poolfinaalis alistus Turule Margus Metsanurm 63 62.

Finaalmäng jõudis samuti kolmandasse setti, kuid sel korral jäi kirss tordile panemata, Kurmo Annus sai turniirivõidu 26 62 10/3 ja Marek Turu  mastersi hõbedase karika.

Veel teinegi Haapsalu tenniseklubi mängija sai mastersil mänguõiguse: Ott Raidla jõudis veerandfinaali, kus tuli tunnistada Margus Metsanurme paremust.

Hooaja kokkuvõttes saavutasid 84 osavõtja hulgas Ott Raidla (osales 15 turniiril) 5. ja Marek Turu (osales 6 turniiril) 6. koha.

Seenioride turniiril Tallinnas näitasid Kalju Aigro ja Vello Kuhi, et vähemalt selles vanuseklassis pealinna võim ei kehti. 60+ meeste üksikmängus jõudis tabeli ülevalt finaali Kalju Aigro, alistades veerandfinaalis Leonid Tsyrulnikovi 61 62 ja poolfinaalis Jaan Kree 16 10 Ret. Tabeli allpoolses osas alistas Vello Kuhi veerandfinaalis Sven Lindströmi 60 60 ja poolfinaalis Toivo Lukka 60 61. Nii oligi võitja selgitamine Haapsalu mängijate omavaheline asi. Seekord veel tulemus Kuhi kasuks 60 62.

Turniirivõiduga kindlustas Vello Kuhi ka aasta kokkuvõttes vanuseklassis 60+ Eesti seenioride üldvõidu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz