Priit Toobal lükkas Postimehe väited tagasi: kõik on väljamõeldis

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

toobalPriit Toobal. Foto:Arhiiv

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal lükkas tagasi ajalehe Postimees väited nagu oleks ta ahistanud sotsiaalmeedias alaealisi noormehi, vahendab BNS.

"Postimehe süüdistused ahistamises ja ligitikkumises on väljamõeldis," ütles Toobal kolmapäeva õhtul ajakirjandusele saadetud avalduses.

"Nagu enamikele Eesti meestele, meeldib ka mulle vahel vabal ajal napsu võtta ja saunas käia, aga kindlasti ei ole ma teadlikult kutsunud ei sauna ega alkoholi tarvitama kedagi alaealist ega teeks midagi sellist mitte kunagi. Ma ei ole kellelegi ligi tikkunud ega kedagi ahistanud," kinnitas Toobal.

"Ma ei tea Postimehe artikli kogu sisu, aga hetkel jääb mulje, et tegemist on mingit moodi provokatsiooniga, mille eesmärk on kahjustada minu mainet. Lükkan need süüdistused ümber. Kindlasti on vale seostada minu tagasi astumise otsust selle Postimehe artikliga," lisas Toobal. "Rõhutan, et langetasin lõpliku otsuse Riigikogust enne Riigikohtu otsust ära minna juba palju varem ning täpselt nendel põhjustel, mis oma tänases avalduses välja tõin. Selleks, et kaitsta Riigikogu mainet. Otsuse tagasiastumise kohta langetasin sellel nädalavahetusel. Postimees pingutab kõvasti üle, arvates, et ma astun tagasi mingi nende väljamõeldud loo pärast. Kui vaja, siis pöördun nende valeväidete ümber lükkamise nõudmisega kohtusse," lubas Toobal.

Toobal teatas kolmapäeva õhtul, et astub riigikogu liikme kohalt tagasi, et "kaitsta riigikogu ja Eesti mainet." Ajaleht Postimees teatas aga pisut hiljem, et Toobali ootamatu otsuse taga võis olla hoopis see, et avalikuks tulid tema ebasündsad lähenemiskatsed alaealistele noormeestele. Keskerakonna pressisekretär kinnitas kolmapäeva õhtul Toobali sõnu, öeldes, et Toobal rääkis riigikogust lahkumise võimalusest juba nädala algul.

Selle nädala reedel peaks riigikohus tegema otsuse keskerakondlaste Toobali ja Lauri Laasi süüasjas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments