Jaanus Karilaid esitati Keskerakonna juhi kandidaadiks

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kooliarutelu (6) karilaidJaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Eile esitati Keskerakonna juhi kandidaadiks Lääne–Saare piirkonna esimees Jaanus Karilaid, kirjutab Delfi.

„Imre Sams on kauaaegne Pärnumaa piirkonna liige ja tubli ettevõtja. Kaalun tema ettepanekut tõsiselt ja teen otsuse paari päeva jooksul,” rääkis Karilaid, kes on varasemalt avalikult Edgar Savisaare suunas aktiivselt poolehoidu üles näidanud.

„Erakonnas on kindlasti asju, mida saab paremini teha, aga me peame vaatama, et erakonda reformides ei lõhuks me olemasolevat. Tugeva ja ühtse löögirusika säilitamine on ka väga oluline,” lisas keskpartei saadik.

Üks probleem, mis vajab lahendust on Karilaiu sõnutsi see, et Keskerakond matkib liialt riigi ülesehitust – st et on tugev keskvõim, aga alarahastatud maakonnad.

„Ka Keskerakonna juhtimises on vaja piirkondadele rohkem anda elujõudu ning seda saab teha ainult teadlikuma ressursside suunamisega. Riigieelarvest saadud raha peaksime rohkem kasutama ka poliitika uuringute jaoks, et meie programmilised põhimõtted oleksid rohkem arusaadavamad,” rääkis Karilaid.

Lisaks Karilaiule on Keskerakonna esimehe kandidaatideks Olga Ivanova, Mailis Reps ja Edgar Savisaar.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Osteti ära
8 aastat tagasi

Karilaiu elukaaslasele pakuti ajalehe Pealinn toimetaja kohta- nii ütleb Kadri Simson tänases Ekspressi artiklis

kus
8 aastat tagasi

autokoolis saab õppida juhi kandidaadiks

põhjendus...
8 aastat tagasi

… on lihtne. Hetkel on oht, et Savisaar kukub ja võimu haarab Kadri Simson. See oleks Karilaidi “karjääri” lõpp. Mida rohkem kandidaate üles pannakse, seda suurem on tõenäosus, et Saviusaar jääb võimule. Karilaid kogu oma edevuses annab kindlasti kandideeriiseks nõusoleku. Ilmselt leitigi lollike, kes kõigega nõus on. Mida meie sellest järelada saame? Pigem seda, et meie kullakallis Karilaid istub Savisaare, Jaana Toomi, Stalnuhhini ja teiste selliste paadis. Kurvastuseks puudub Läänemaa Keskerakonnal igasugune mõtlemisvõime, kratsitakse vaid Karilaidi kintsu.

?
8 aastat tagasi
Reply to  põhjendus...

ohoo,kas läänemaal on keskerakond? ma arvama,et see kadus koos Karilaiuga.

otsust
8 aastat tagasi

iga samm nõuab otsust ja põhjendust