ERR: Prantsuse kunstnik õpetas Haapsalu lastel joonistamist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Näituse avamine lasteraamatukogus 1

Joonistuste näitus lasteraamatukogus. ARVO TARMULA

Haapsalu väikesed raamatusõbrad võisid täna rõõmustada, sest kultuurifestivalil Accord said nad koos Prantsuse kunstniku Isabelle Bonameauga proovida, mis tunne on olla raamatuillustraator. Pintsli haaras ka kuulus kunstnik ise.

Haapsalu lasteraamatukogusse tulnud kuulajaid ootas põnev seiklus. Lastekirjanik Kairi Look viis nad oma loos avastama ühte eriskummalist paika, kuhu satuvad mänguasjad, mida pole lustimise järel hoolikalt kokku korjatud. Kui jutt loetud sai, avanes lastel võimalus proovida, kuidas neil illustratsioonide joonistamine välja kukub. Kõige enam võis piltidel näha kummitusi.

Aktuaalne Kaamera uuris ühelt noorelt kunstnikult, miks ta otsustas vaimu joonistada. "Sellepärast, et tema on nähtamatu," tõi noor kunstnik Ron-Edward välja ja lisas, et talle meeldivad just natukene hirmsad lood, sest seal võib ehmatada.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments