0

Plahvatanud putukamürgipudel süütas naise riided

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

päästeamet logo

31. oktoobril kell 22.19 said päästjad väljakutse Hanila valda Lõo külla, kus kaminasimsilt oli alla kukkunud putukamürgi aerosoolipudel, mis purunes, vahendas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel.

Õnnetusele reageerinud Lihula komando meeskonnaülema Margus Ääremanni sõnul purunes kukkumise tagajärjel aerosoolipudel. Kuna kaminas oli sel hetkel tuli, tekkis plahvatus, mis süütas läheduses viibinud naisterahva riided. Naine viidi Pärnu haiglasse.

Ääremann paneb kõigile südamele, et tulekollete vahetuses läheduses ei hoitaks rõhu all olevaid aerosoolipudeleid ja muid kergesti süttivad asju. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz