4

Tamme tänaval plahvatas rõdul gaasiballoon

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

päästeamet

Eile kell 16.09 sai häirekeskus teate, et Haapsalus Tamme tänaval võis kortermaja rõdul plahvatada gaasiballoon. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et rõdul päikese käes seisnud väike gaasiballoon lõhkes. Midagi ohtlikku ei olnud, keegi viga ei saanud, vahendas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
soh
soh

Kui juba külmal kevadel asjad päikese käes lõhkevad, mis siis veel suvel saama hakkab?

viimastel aegadel
viimastel aegadel

ega meie suvi väga palju külmast kevadest ei erinegi. Aastaringselt suures plaanis sama.

ott
ott

Ilmselt pohmellist värisevad

Kübe
Kübe

Mit tähendab ei olnud? Selline kärakas käis, et mul veel täna hommikul enne kümmet käed värisesid.

wpDiscuz