0

Carmen-Lii Targamaa tuli kadettide hulgas kolmandaks

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

targamaaKaroliine Loit (vasakult), Sandra Skoblov, Carmen-Lii Targamaa ja Andra Talen. Foto: Vehklemisliit

Haapsalu vehkleja Carmen-Lii Targamaa (En Garde) võitis 24. oktoobril Tallinnas peetud kadettide võistlussarja esimesel etapil kolmanda koha. Võitjaks tuli Karoliine Loit (Tallinna Mõõk).

17-aastaste ja nooremate noormeeste hulgas Haapsalu vehklejad poodiumile ei jõudnud. Parimatena olid 5. Mattias Lao (En Garde) ja 6. Raul Paju (En Garde). Kaspar-Joonas Laurmann (En Garde) oli kaheksas. Võitjaks tuli Adnzej Gedzo (Sbsk Draakon).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz