Kutsekool soovib Tallinna bussile Uuemõisa peatust

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ingrid Danilov

Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor Ingrid Danilov (pildil) saatis Lääne maavalitsusele kirja sooviga, et hommikune Tallinna buss peatuks ka Uuemõisas.

Danilov kirjutab õpilaste murest, et kõige varasem, kell 8.00 Tallinnast väljuv buss ei peatu mitte Uuemõisas, kus kool asub paarisaja meetri kaugusel bussipeatusest, vaid õpilased on sunnitud sõitma Haapsallu ning sealt linnaliinibussiga Uuemõisa tagasi. „Edasi-tagasi sõidu tõttu ei jõua õpilased  tundide alguseks kohale, nad on pidevad hilinejad ning häiritud on ka õpetaja,” kirjutas Danilov.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mõistus,tule
8 aastat tagasi

…koju! Kas tõesti on bussil raske Uuemõisas paar minutit peatuda ?? Kui ma oleks bussijuht,siis vajadusel teeks selle peatuse küll…

juss
8 aastat tagasi

Seda nimetatakse õpitud abituseks ja see on tänapäeval väga moodne ja levinud nähtus! Pärast muidugi imestame, et noortel pole kohusetunnet jne.

tinnu
8 aastat tagasi

Õpilane võiks kooli jõuda pühapäeva õhtul.

lahendus
8 aastat tagasi

Kool võiks alustada tundidega kell 9.Kas on raske mõelda?

Mõtlik
8 aastat tagasi

Kui bussifirma soovib, et tal jätkuvalt sõitjaid jaguks, siis oleks ju mõistlik vastu tulla klientide soovile.

Hiiumaa liin
8 aastat tagasi

Tegemist on ju Hiiumaa liiniga. Ei peata jah nemad Uuemõisas, mitte kummaski suunas. Ei Hiiumaalt tulles ega ka Tallinnasse sõites. Selle peale öeldi kunagi bussijuhi poolt, et liin teenindab Hiiumaale sõitjaid, mitte vahepeatustesse sõitjaid.