0

Lauatennisemeeskond alustas hästi

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Windows Photo Viewer Wallpaper

II koht Jan Kenneth Toming (LTK Kalev), I koht Ivan Bragin (Maardu LTK), III Keiro Ristikivi (Haapsalu LTK). ERAKOGU

Eile alustasid Eesti 2015/2016 võistkondlikke meistrivõistlusi 53 nais- ja meeskonda kuues liigas.

Haapsalu meeskond loobus kõrgliiga kohast ja jätkab esiliigas, kus möödunud hooajal võideti pronksmedalid. Loobusime, sest pole küpsed kõrgliigas mängima, kogume sel hooajal kogemusi ja võitleme esiliiga võitmise nimel, et pääseda sinna üleminekumängudeta või kellegi loobumise tõttu.

Algus oli muljetavaldav – kõik neli vastast alistati tulemusega 4-0. Kaotusekibedust pidid tunnistama Lauatennisekeskus (Tln), Haiba SK, Suure-Jaani LTK ja Pärnu-Jaagupi LTK. Enne 28.novembri Haapsalus teist mängupäeva, kus võistlevad kõrg-, esimene ja teine liiga ning naiskonnad, on esiliigas juhtimas võrdselt nelja võiduga Haapsalu, Pärnu ja Viljandi II. Haapsalu meeskonnas alustasid Aaro Õismets, Toomas Vestli, Heikki Sool ja välismängija Grigori Rementov S.-Peterburist.

Võistlesid noorlauatennisistid

Eesti laste karikasarja Nõmme SK etapil olid tublid meie kõige nooremad  (kuni 9 a) Eduard Broki õpilased. Hinnatavale kolmandale kohale tuli ja pääses esimest korda poodiumile Keiro Ristikivi. Hugo Jan Rummel oli 6. ja Geron Noor 11.

Jüris peetud suurel turniiril sai laste tugevamas grupis kolmanda koha Keiro Ristikivi ja algajate grupis esikoha Hugo Jan Rummel.

Pärnumaa seeriavõistluse teisel etapil Pärnu-Jaagupis said oma vanusgrupis teise koha Trinity Õismets ja Kaaro Saatmäe, kes alistatas üllatuslikult vanameister Voldemar Tusise 3:2.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz