Narva keskerakondlased esitavad esimehe kohale ka Savisaare

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Edgar Savisaare pressikonverents. Tallinn 2015.09.23

Edgar Savisaar. Foto: Arhiiv

Yana Toomi kokku kutsutud Narva piirkonna üldkoosolekule kogunenud Keskerakonna Narva piirkonna liikmed otsustasid esitada erakonna esimehe kohale lisaks Kadri Simsonile ka Edgar Savisaare kandidatuuri.

Keskerakonna Narva piirkonna esimees Andrus Tamm ütles BNS-ile, et koosolekule tuli Narva piirkonna 450 liikmest kohale 27 inimest.

"Kuna erakonna põhikiri lubab, siis esitatakse lisaks ka Edgar Savisaare kandidatuur," sõnas Tamm.

Tamm rõhutas, et Savisaare kandidatuuri esitamine oli üksikute piirkonna liikmete otsus ja piirkonna esitatud kandidaat on Kadri Simson.

Tamme sõnul Yana Toom koosolekul väga palju ei rääkinud. "Ta ütles, et talle ei meeldi meie otsus," ütles Tamm Toomi öeldu kohta.

Tamme sõnul olid koosolekul kohal veel ka partei peasekretär Priit Toobal, Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart ja riigikogu liikmed Martin Repinski ja Aadu Must.

Keskerakonna kongress valib parteile esimehe 29. novembril, kandideerivad praegune liider Edgar Savisaar ja erakonna aseesimees Kadri Simson.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments