0

Lääne Elu peatoimetaja sai pressinõukogu esimeheks

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lääne elu karnau

Andrus Karnau. Arvo Tarmula foto

Pressinõukogu liikmed valisid tänasel koosolekul pressinõukogu esimeheks ajalehe Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau.

Pressinõukogu koosseis on: Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau (esimees), Tallinna ülikooli kommunikatsioonijuht Sulev Oll (aseesimees), Eesti advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg, Harju maakohtu esimees ja kohtunik Helve Särgava, ajalehe Maa Elu peatoimetaja Peeter Raidla, Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja, Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi, Maalehe peatoimetaja Andres Eilart, kunstiakadeemia professor David Vseviov ja venekeelse Postimehe endine peatoimetaja Jevgenia Värä.

Pressinõukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooniorgan, mis pakub ajakirjandusega vastuollu sattunud inimesele või asutusele võimaluse leida kohtuväline lahendus. Nõukogu arutab kaebusi, mis laekuvad ajakirjanduses ilmunud materjalide peale. Kui pressinõukogu liige on seotud arutlusel oleva kaebusega või kui liikmel on huvide konflikt, siis liige antud kaebuse arutelul ei osale.

Peale Eesti ajalehtede liidu liikmeslehtede on pressinõukoguga ühinenud ka ERR, Kanal 2, Delfi, raadio Kuku, Tallinna TV, BNS ja TV3.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz