Enamik omavalitsusjuhte eiras pagulaste koosolekut

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kolmapäeval käis Pärnus siseminister Hanno Pevkuri ja sotsiaalkaitseminister Margus Tsahknaga pagulas- ja rändeteemat arutamas Läänemaalt vaid kaks vallavanemat – Mikk Lõhmus ja Toomas Schmidt.

Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmuse sõnul andsid ministrid ja ministeeriumide esindajad ülevaate, mida toovad kaasa pagulased rahvusvahelisel ja Eesti tasandil. 

Lõhmuse sõnul räägiti 150 pagulasest, keda on Eesti kohustatud kahe aasta jooksul vastu võtma. 

Ridala vallavanema Toomas Schmidti sõnul ei ole selge, kes need inimesed on.

Loe lähemalt homme ilmuvast paberlehest. 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kõnekas
8 aastat tagasi
kodanik
8 aastat tagasi

tahame või ei taha- niikuinii…. ? tegelikult ei tasuks kodanikel erinevates ühiskonda puudutavates küsimustes nii allaheitliku ja initsiatiivitu meelega olla. Maailma on muutumas, väga suuresti. Üks tendents, mis erinevates riikides, ka Eestis on edukalt maad võtmas, on see, et enam ei ole “niikuinii”. Inimesed on hakanud oma riike, valdu, külasid nö. tagasi võtma. Me ise loome oma tulevikku. Kui otsustame, et miski on õige ja hää, siis nii koos teemegi. Kui ei ole hää, siis me sellega nõus ei ole. Niiet pigem tasub mõelda ja arutada, mille poolt me oleme. Kui räägime võrdse kohtlemise seadusest, siis ei saa diskrimineerida kohalikku… Loe rohkem »

jaak
8 aastat tagasi

Need kaks vallavanemat tahavad endale seda moslemite koorekihti sest kumbki mees pole pärit oma vallast. Nendel on ükskõik kes tuleb Lääne-Nigilasse,kes Ridalasse.

Karla
8 aastat tagasi

ja palume Vikerkaare liputajatel siin mitte kommenteerida

Karla
8 aastat tagasi

kordan veelkord…
IGA ROJU OMA KOJU

vaatleja
8 aastat tagasi

See näitab hoopis teiste vallajuhtide nõrkust ,see üks pere mitme valla peale pole ju probleem. Tahame või mitte,tulevad nagunii. Rohkem sallivust !

2.kodanik
8 aastat tagasi
Reply to  vaatleja

Üks pere mitme valla peale? Perepea elab Hanilas ja tema neli naist oma vanematega Nõval? Kas pagulased on ikka nii sallivad…? :))

Mõistlik
8 aastat tagasi
Reply to  vaatleja

mõte hüsteerilise jama sekka, mida tõenäoliselt levitavad vene agendid, kes lihtsalt mängivad kodukootud natse.

Karla
8 aastat tagasi

und ARBEIT MACHT FREI

Karla
8 aastat tagasi

IGA ROJU OMA KOJU!!!

Tont.
8 aastat tagasi

Ehk maakeeli- teised oma valda moslemitest majanduspògenikke ei soovi.