Täna avatav Mullihotell aitab rahvamaja remondiks raha koguda

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

MUllihotellKirbla pangale püstitatud Mullihotell teeb täna uksed lahti. Foto Vaiko Noor

Täna õhtul avatakse  Matsalu rahvuspargis, Kirbla astangu serval Mullihotelli hooaeg, kirjutab Lihula Teataja

Avatud uste õhtul saab rahvas tulla Mulli uudistama, piknikku pidama ja Lihula meeskoori kuulama. Õhtut jäädvustakse nii maalt kui ka õhust ning avamise päeval saab ööbimise pakette broneerida poole soodsamalt.

Sel hooajal on Mullihotell OÜ ProDigi, OÜ Kirbla ja Kirbla külaseltsi koostööprojekt, millega aidatakse muuhulgas koguda raha Kirbla rahvamaja remondiks. “Meid on siin Kirblas hästi lahkelt ning koostöövalmilt vastu võetud. Lisaks sellele, et tutvustame läbi selle aasta asukoha Kirbla astangut, Matsalu rahvusparki ja kaugtöökontori kontseptsiooni, soovime Mullihotellile osaks saavat tähelepanu ka kohalike inimeste jaoks kuidagi tähenduslikult ära kasutada,” selgitas Mullihotelli omanik Ermil Miggur rahvamaja remondiga seotud mõtteid.

Rahvamaja sisetöödeks kogutava raha saab kanda otse Kirbla külaseltsi arvele 221051728288, märkides selgitusse “Kirbla rahvamaja”.

Avamine ja lahtiste uste õhtu algab täna kell 20.00. Lihula meeskoor kannab esimest korda ette ka ühe just tänaseks õhtuks kirjutatud laulu. “Elamus on see igal juhul. Kui on ilus ilm, on ühtmoodi elamus. Kui on kehv ilm, on teistmoodi elamus,” lubasid korraldajad, kes tuletavad meelde, et nende poolt on muusika, ilus loodus ja Mulli külastamise võimalus, kõik muu, k.a piknikukorv, tuleb soovijatel endal kaasa võtta.

Et Mullihotell asub rahvuspargi ja pool-loodusliku kooslusega kaitseala territooriumil, tuleb Mullini jõudmiseks ette võtta jalgsirännak, sest autodega pääseb sinna vaid erilubadega. Avamisõhtul jäävad autod Kirbla kiriku parklasse ja edasi-tagasi jalutuskäiguks tuleb arvesta umbes 1,5 km pikkuse jalutuskäiguga.

Kristi Märk

Lihula Teataja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pikker
8 aastat tagasi

Tehke parem tasuline mullipeldik!

peesitaja
8 aastat tagasi

Mina valin mullivanni.

uskumatu ebaselgus
8 aastat tagasi

Nii segane mõte, et annab nuputada, mida öelda tahetakse.

(Lisaks sellele, et tutvustame läbi selle aasta asukoha Kirbla astangut, Matsalu rahvusparki ja kaugtöökontori kontseptsiooni, soovime Mullihotellile osaks saavat tähelepanu ka kohalike inimeste jaoks kuidagi tähenduslikult ära kasutada,” selgitas Mullihotelli omanik Ermil Miggur rahvamaja remondiga seotud mõtteid.)