Lääne Elu paberleht laupäeval, 9. mail

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Mida arvavad noored valimisea langetamisest?

Noored on valimisea langetamise asjus pigem kriitilised, aga lubavad siiski valima minna.

Nõva Rannakülas on Eesti kõige kallim joogivesi

Rannaküla rahvas sai seni joogivett poolmuidu. Nüüd on neil 100 000 eurot maksma läinud veevärk ja vee ning kanalisatsiooni hind hüppas lakke.

Millest leht veel kirjutab?

Emadepäeva puhul on lehes laste kirjutatud luuletused ja laste joonistatud pildid oma emast.

Pikk lugu Pariisis elavast Ristil sündinud mehest, kelle raamat Eestis ära keelati ja kes võitleb alkoholismi ning B-hepatiigiga.  

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
8 aastat tagasi

Diktaarolik OÜ Kilgi nõukogu eesotsas Peeter Kallasega ja Nõva elanikega mittearvestav Vallavalitsus ja seda tänu volikogu ühele liikmele, kes valis volikogu teisel istungil kohaliku vallavanema asemel võõra inimese Nõva rahvale.

taadu
8 aastat tagasi

eks see ole nüüd õpetuseks neile kes valdade ühinemise vastu hääletasid

kohalik
8 aastat tagasi

Tere, kui keegi teeks selgeks miks mina Nõva ja Variku küla elanik pean kinni maksma Rannaküla kalli veevärgi, pean kohe ütlema, mina ei ole kusagil vallale halba teinud, miks siis mind karistati.

Nõvakas
8 aastat tagasi
Reply to  kohalik

see veevärk on ammu kinni makstud, täiesti arusaamatu nii kallis veehind. Koosolekul vallavanem soovitas vallast toimetuleku toetust küsida. kas hakkamegi kõik kerjama. Ainuke- taotlus Haapsalu veevärgiga ühineda

Teine
8 aastat tagasi

Ajakirjanikul on kodutöö tegemata, Nissi vallas on veehind veel kallim, kui Tõrvas.

Kohalik tädi Maali
8 aastat tagasi

Vallavanemal oleks aeg endale selgeks teha, kuidas veetarbijatele hinda vähendada saab ja mitte ajalehes udu ajada. Juba kehtestatud vee hind alates maikuu algusest kehib kõigile , kes Nõva vallas teenust kasutavad, aga mitte kasutajate arvust ja ainult Rannakülas. Vee hind ei oleks nii hukas, kui tandem Kallas-Laansoo oleks jätnud kulutamata raha, mis saadi Rannakülas varade müügist ja oli määratud veesüsteemide renoveerimiseks. Tandem Kallas-Rahumägi Kilgi nõukogu (loe: Kallas) ettepanekul aga kehtestas hinna kogu vallas, et kulusid kataks kõik tarbijad.Valla vahenditest ei jätkunud raha Rannaküla veevärgi renoveerimise toetamiseks. Vallas peab ju ikka raha jätkuma kindla peale vallavanema hinnalise ametiauto liisingu tasumiseks ja… Loe rohkem »

kohalik
8 aastat tagasi

Ajakirjanik on eksinud, seda hinda hakkavad kõik maksma kes ostavad OÜ Kilgi vee ja kanalisatsiooni teenust.