0

Noarootsi Hea Ema tiitli sai Evi Öövel

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Noarootsi vald tunnustas täna valla tublimaid emasid ja Hea Ema tiitli sai kauaaegne vallasekretär Evi Öövel.

Evi Ööveli kandiatuuri esitasid tema kolm last ja kaheksa lapselast. Laste hinnangul väärib ema Noarootsi valla Hea Ema tiitlit, sest "ta on ema selle sõna kõige otsesemas tähenduses ja emana kindlasti eeskujuks teistelegi".

Tütred kirjutasid ema kohta, et ta on optimistliku ja rahuliku ellusuhtumisega ning eeskujuga suunanud ja üles kasvatanud tublid ja toredad lapsed. „Ta on abivalmis ja suure südamega naine, kes lahkesti aitab hädasolijaid ja abivajajaid ning kes on olnud armastav abikaasa oma mehele juba pea 48 aastat," seisab kirjatükis, mille tütred vallale saatsid.

33 aastat Noarootsi vallasekretärina töötanud Evi Öövel üks noarootslastest, keda tuntakse ja teatakse ja kelle poole igasuguste küsimustega pöördutakse.

Noarootsi vallavanema Triin Lepa sõnul antakse Noarootsi Hea Ema tiitlit välja kolmandat korda ja statuudi järgi antakse tiitel emale, kes on tubli lapsevanem, kodu ning perekonna väärtustamisel ja lapse/laste kasvatamisel eeskujuks teistele ja kasvatamas/kasvatanud üles tubli(d) lapse(d). Samuti tegutsenud silmapaistvalt ka kutse või tegevusalal ja/või ühiskondlikus elus ning on Noarootsi valla elanik.

Tänavu esitati tiitlile kolm kandidaati – Evi Ööveli kõrval ka Aime Pärnaste ja Viktoria Mitman. „Kõik esitatud on tublid emad ja seetõttu tunnustame ka teisi esitatud kandidaate," rääkis Lepp.

Sel aastal said tunnustatud emad valla poolt kenad korvid teinud hea ja paremaga, et saaks seda koos perega nautida.

Fotod Tiiu Tulvik

Evi Öövel. Viktori Mitman ja Aime PärnasteTunnustatud Noraootsi emad Viktoria Mitman, Evi Öövel ja Aime Pärnaste

Evi ÖövelNoarootsi valla Hea Ema tiitli saanud Evi Öövel.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz