Lääne Elu paberleht neljapäeval, 30. aprillil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

image

Lääne maavanema ametikohta rihib kolm poliitikut

Läänemaa on olnud mullu oktoobrist maavanemata ja veel pole teada, millal valitsus maavanema küsimusega tegelema hakkab.

Lääne Elule teadaolevalt soovivad Lääne maavanema ametikohta saada kolm poliitikut: reformierakondlased Innar Mäesalu ja Reimo Nebokat ning sotsiaaldemokraat Neeme Suur. Ükski neist ei kinnita seda väidet ega lükka ka ümber ja nad ütlevad kui ühest suust: „Kui pakutakse, siis kaalun positiivselt.”

Vormsi uus laev liinile veel ei pääse

Uus parvalev Ormsö pidanuks homme, 1. mail liinile minema, aga laeva sõidukatsetused on alles pooleli. Uut vedajat, kellele laev üle anda, pole valitud ja vedaja konkurss käib kohtuteed.

Ormsö on Nasval laevatehases küll valmis, aga korralised käigukatsetused on pooleli. Kui need tehtud, jääb paberiasjandus ja laeva üleandmine. See pidulik päev on määratud 14. maile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kui pakutakse
8 aastat tagasi

kas tuleb nagu ikka, kõige odavam pakkumine võidab

oeh
8 aastat tagasi

Kas keegi neist ka päris tööd on teinud ja elu nuusutanud.Elukauge proiler on küll viimane mida Läänemaa vajab.Aga eks iga rahavs väärib oma valitsejaid.

kodanik
8 aastat tagasi

ohjahh. tööd on ju vaja.

Katrin
8 aastat tagasi

Ülimalt hale seltskond.

Täpsi.
8 aastat tagasi

Huvitav, Jaanus Sahk ei tahagi maavanemaks!