0

Epeevehklejad alustavad olümpiakohtade püüdmist

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sten priinits. Arvo tarmulaEesti meister Sten Priinits. Foto: Arvo Tarmula

Juba sel nädalavahetusel peetakse esimesed OM-kvalifikatsiooniturniirid meeste ja naiste epees, teatas Eesti Vehklemisliit.

MK-etapil Pariisis teeb kaasa ka Eesti epeemeeskond koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau. Võistlustele on registreerunud rekordarv osalejaid: 317 vehklejat 58 riigist. Meeskondlikule MK-etapile on registreerunud 36 riigi võistkonnad.

Naiste epee esimene OM-kvalifikatsiooniturniir peetakse Lõuna-Aafrika Vabariigis. MK-etapil Johannesburgis teevad Eesti naisvehklejatest kaasa Erika Kirpu, Irina Embrich, Katrina Lehis, Julia Beljajeva ja Kristina Kuusk. Individuaalturniirile on registreerunud 168 vehklejat, võistkondlikult osalevad 22 riigi naiskonnad.

Ajakava (nii Pariisi kui Johannesburgi puhul sama):

1. mai – individuaalvõistluse eelringid
2. mai – individuaalvõistluse põhiturniir
3. mai – võistkondlik turniir

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz