Galerii: HÕFFi öökino Ungru lossis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Eile hilisõhtul said õõvahuvilised Ungru lossi juures vaadata Mario Bava 1960. aasta filmi „Saatana mask”.

Film oli mugandus Nikolai Gogoli raamatust „Vii” ja nii nagu Ungru lossiga kaasnev legend nii räägkis ka see omamoodi legendi nõiast, kes keskajal Moldaavias põletati ja kes 200 aastat hiljem ärkab ellu ja hakkab otsima oma kunagist armastust.

Ungru lossi juures oli filmi vaatamas üle poolesaja huvilise. Enne filmi rääkis Mart Sander Ungru lossi legendist ja juhatas ka filmi sisse.

HÖFFi avaparaadi pilte saab vaadata siit.

Fotod: Urmas Lauri

Öökino Ungru lossis 012 Öökino Ungru lossis 017 Öökino Ungru lossis 018 Öökino Ungru lossis 022 Öökino Ungru lossis 038 Öökino Ungru lossis 048 Öökino Ungru lossis 050 Öökino Ungru lossis 069 Öökino Ungru lossis 082 Öökino Ungru lossis 090 Öökino Ungru lossis 099 Öökino Ungru lossis 104 Öökino Ungru lossis 118 Öökino Ungru lossis 132

HÕFFi trailer.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
SUUR GALERII: HÕFFi avarongkäik 1980. stiilis | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Ungru lossi öökino pilte leiab siit. […]

Õõvane laupäev mudalinnas | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Ungru lossi öökinost leiab pilte siit. […]