0

Noore meistri kutsevõistluselt tuli Haapsallu kolm medalit

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kutsehariduskeskus. Facebook

Haapsalu kutsehariduskeskuse esindajad Noorel meistril. Foto Facebook 

 

Reedel ja laupäeval Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimunud kutsehariduse suursündmuselt Noor Meister 2015 tõid Haapsalu kutsehariduskeskuse noored koju kolm kolmandat kohta.

Kutsemeisterlikkuse võistlusel lõpetas restoraniteenindajate võistuse kolmandana Kätline Niinepuu, infotehnoloog Microsofti spetsialist kolmanda koha saavutas Tanel Alver ja plaatijate võistlustelt tuli samale kohale Heiko Saunik.

Noor Meister 2015 raames korraldati kutsemeistrivõistlused 25 alal, kus mõõtu võtsid pea 350 kutseõppurit. Haapsalu kutsehariduskeskusest võistles 12 õpilast – kaks puhastusteenindajat, kaks majutusteenindajat, kaks ehituspuuseppa, kaks infotehnoloogi, kaks restoraniteenindajat, plaatija  ja ehitusviimistleja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz