Pärnu võttis Haapsalu korvpallikoolilt revanši

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20

Kui 30. jaanuaril Haapsalu korvpallikooli ja Pärnu Mets/KK Pauluse vahel peetud Eesti meeste korvpalli 2. liigas mängu võitis Haapsalu, siis 11. veebruari korduskohtumine lõppes vastupidise tulemusega.

Mängu skoori avasid peale esimest minutit pärnakad. Veerandaja keskpaigaks oli Pärnu juba ees 10:7. Korraks õnnestus ka Haapsalul juhtima minna, aga peale 10 mänguminutit vaatas tabloolt vastu 18:16 Pärnu kasuks.

Haapsalu ei vandunud aga alla ning teise veerandaja keskpaigaks oli seis viigis. Järgmise viie minuti jooksul vahetus liider korduvalt. Kõigepealt rebis ette Pärnu, kuid Haapsalu suutis siiski poolaja lõpuks seisuga 35:34 juhtima minna.

Kolmandal veerandajal oli näha, et mäng muutus emotsionaalsemaks. Nii pingil istuvad korvpallurid ja treenerid kui ka pealtvaatajad olid oma meeskondi ergutades märksa häälekamad kui mängu alguses.

Haapsalu ei suutnud oma liidripositsiooni säilitada ja peale 30. mänguminutit olid läänlased taas 2 punktiga taga – 52:54.

Neljas veerandaeg ei olnud meie võistkonna jaoks kahjuks kõige parem. Pärnu kasvatas oma edumaad ning Haapsalu eksis mitmel kriitilisel momendil söötudega. Lõpuvile kõlades tuli Haapsalu korvpallikoolil vastu võtta 72:82 kaotus.

„Võitis see, kes oli enesekindlam,“ ütles Haapsalu korvpallikooli treener Marek Pragi. „Tegime palju rumalaid pallikaotusi ja ei saanud kaitses mängu pidama,“ nentis ta. Pragi sõnul oli näha, et vastased olid seekord paremini motiveeritud ja nende tahe võita oli suurem.

Järgmine 2. liiga mäng on Haapsalu korvpallikoolil 20. veebruaril Haapsalu spordihoones. Siis läheb meie meeskond vastamisi saarlaste SK Vessega.

Fotod: Arvo Tarmula.

korvpall (1) korvpall (2) korvpall (3) korvpall (4) korvpall (5) korvpall (6) korvpall (7) korvpall (8) korvpall (9) korvpall (10) korvpall (11) korvpall (12) korvpall (13) korvpall (14) korvpall (15) korvpall (16) korvpall (17) korvpall (18) korvpall (19) korvpall (20)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
küsimus
9 aastat tagasi

ei saa aru,kus on Spordikooli korvapllurid,miks nad ei mängi?

Kätlin
9 aastat tagasi
Reply to  küsimus

jah, ometi on toetuse saaja sk haapsalu ja treenerid on läänemaa spordikooli palgal. miks sk haapsalu ei osale, mis teil seal haapsalus toimub?

e poeg
9 aastat tagasi

Maali mine kooli ja õpi kirjutama !

Maali
9 aastat tagasi

miks on vaja korvpalli mängida, meil on jalgpall tasemel ja võrgpalliski tulid ennu lapsed parimaks

?
9 aastat tagasi

Kus on Seppi korvpallurid?

Kätlin
9 aastat tagasi

huvitav, miks korvpallikooli poisid saadetakse pärnu meeste vastu? ikka spordiklubi haapsalu peaks selle asjaga tegelema. seal ju põhitreener erkki tegev.