Haapsalu volikogu tunnustas nelja lugupeetud linnakodanikku

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu linnavolikogu nimetas täna ühel häälel Haapsalu aukodanikuks piiskop electus Tiit Salumäe ja andis vapimärgi Vivian Hallikule, Villu Baumanile ning Ergart Männikule.

Tiit Salumäe on Haapsalu Püha Johannese koguduse õpetaja 1975. aasta sügisest. Lääne praost on ta 1992. aastast ja assessor ehk kirikuvalitsuse liige on ta 1994. aastast. Kirikuvalitsuses on tema peal muu hulgas kiriku välissuhtlus ja meediatöö. Tänavu jaanuaris valis EELK kirikukogu ta piiskopiks. Muude autasude hulgas on tal 2002. aastast ka Haapsalu linna vapimärk.

Vikerkaare lasteaia kauane juht Vivian Hallik on lasteaias töötanud üle 40 aasta, sellest 30 direktorina. Ta on tunnustatud ja lugupeetud inimene, ta otsib ja loob uusi lahendusi, õpib ise ja oskab vaadata kaugemale ette.

Ergart Männik on maadlustreener, kelle oskused ja teadmised kajastuvad tänapäeval Heiki Nabi saavutustes. Nabi treener on Männiku õpilane Henn Põlluste. Ajal, mil Männik treenis Haapsalu maadlejaid, sai Haapsalust arvestatav maadluskeskus.

Villu Bauman on 1968. aastast Haapsalu sanatoorse, nüüdse Viigi kooli poiste käsitööõpetaja. Otsiva ja loomingulise inimesena on tema juhendatud õpilaste käsitöö kuulus Eestis ja kaugemalgi, India ja Hongkongini välja.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments