0

Briti suursaadik Christopher Holtby proovib Saaremaal talisuplust

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Torupillimängija Philip Barlow ja Briti suursaadik Christopher Holtby (paremal) urmas lauriTorupillimängija Philip Barlow (vasakult) ja Ühendkuningriigi suursaadik Christopher Holtby esindasid Haapsalu Šoti päevade jääkeegli maavõistlustel Suurbritanniat. Foto: Urmas Lauri

"Soovime lisaks ettevõtluskeskkonnale näidata Kuressaaret turismi- ja terviselinnana, tutvustades siinseid võimalusi ning on hea meel, et suursaadik soovib äärmuslikematest elamustest ise osa saada," sõnas Kuressaare abilinnapea Madis Kallas linna pressiteenistuse teatel.

„Suursaadiku tahe panustada tervislike eluviiside propageerimisse on tänuväärne. Tema osalus viib sõnumi Kuressaarest ja Eestist väljapoole ning reklaamib ühtlasi Saaremaad põneva turismisihtkohana,“ lisas Kallas.

Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa Ühendkuningriigi suursaadik viibib Saaremaal 4. veebruarini. Visiidi käigus külastatakse peamiselt kohalikke ettevõtteid ja kohtutakse linnavõimu esindajatega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz