Nädalavahetusel läheb korvpallilahinguks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

korvpall

Tiitlikaitsja Nõva (rohelises ja mustas) läheb vastamisi Läänemaa spordikooli noortega. Foto: Arvo Tarmula.

Laupäeval, 10. jaanuaril jätkuvad Läänemaa meistrivõistlused korvpallis, sest Haapsalu Wiedemanni spordihoones toimub meistrivõistluste kolmas voor.

Kell 12 võtavad omavahel mõõtu mullune meister Nõva ja Läänemaa spordikool. Favoriit Nõva on sel hooajal püsinud võitmatu, spordikool on pidanud aga vastu võtma kaks kaotust. Võib ennustada, et lihtne ei ole spordikooli noortel mängijail ka laupäeval.

Kell 13.45 võistlevad Risti ja Haapsalu korvpallikool. Mõlemad meeskonnad on sel hooajal saanud kaks võitu ja mitte ühtegi kaotust.

Päeva viimases mängus, kell 15.30 algavas kohtumises, heitlevad omavahel Cipax ja Lihula/Ostom. Kohtumine tõotab tulla pingeline, sest kumbki meeskond pole sel hooajal veel võitu maitsnud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
veteran
9 aastat tagasi

Ootan huviga neid mänge ja pärast ka mitmekülgset kajastust nii mängijate kui ka treenerite-juhendate käest ! Kõik kossufännid saali !