Vormsilased korraldavad kogukonnapäeva

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Vormsi kultuuripäev toob juba mitmendat aastat kohapeale saalitäie rahvast. Foto: Meeme Veisson

Vormsi kogukond on aktiivne. Foto: Meeme Veisson.

MTÜ Vormsi Selts korraldab 22. novembril kell 13 Vormsi koolimajas kogukonnapäeva, kus arutatakse ühistegevuse võimalusi.

"Kutsume Vormsis tegutsevad erinevad seltsid ja ühingud kokku. See on eelkõige kogemuste vahetamise päev," ütles Vormsi Seltsi esindaja Elle Puurmann. "Vormsis on tegelikult päris palju seltse ja ühinguid," lisas ta.

MTÜ Vormsi Selts ise on tegutsenud juba üle aasta. "Iseenesest ei ole see pikk aeg, aga ma arvan, et tema roll on olnud suhteliselt oluline ja nähtav," lausus Puurmann.

Seltsi loomise põhjuseks oli soov leida võimalusi, kuidas kohalikud saaksid Vormsi asjade üle otsustamisel rohkem kaasa rääkida. "Üle Eesti on ju see, et kogukonnad koguvad jõudu ja hoogu juurde," sõnas Puurmann. Vormsi Selts on kaasa löönud ka märtsis peetava iga-aastase Vormsi kultuuripäeva korraldamisel.

Kogukonnapäeva peetakse teist korda. Mullu alguse saanud ettevõtmine on inspireeritud 26. novembril tähistatavast üleriigilisest kodanikupäevast. Puurmann ei osanud öelda täpselt, kui arvukalt oli osalejaid eelmisel aastal, kuid Vormsi kohta oli rahvast olnud päris palju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments