Galerii: Algas Haapsalu fooriga ristmiku ümberehitus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Täna algas Haapsalu fooriga ristmiku ümberehitus. Töömehed panid üles töömaa piirdeaiad ning kella poole kaheteistkümne paiku ennelõunal alustas tööd asfaldifrees.

Osadele autojuhtidest valmistas remondi algus parajat peavalu, sest kes end mõnest august ehitusalale oli pressinud, sel oli tükk tegemist, et sealt uuesti välja pääseda. "Midagi hullu pole, see on üsna tavapärane, et esimesel päeval on juhid endast väljas," lausus piiret paigaldav töömees. "Sõimata pole me veel saanud."

Vana asfalt freesitakse Wirtgeni "asfaldiõgijaga" maha kahe päevaga, asfaldipuru veetakse vahelattu.

Fotod: Urmas Lauri

Fooriga ristmiku remont 008

Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (1) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (2) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (3) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (4) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (5) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (6) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (7) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (8) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (9) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (10) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (11) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (12) Fooriga ristmiku remont Urmas Lauri (13)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Galerii: Haapsalu fooriga ristmikku valmistatakse avamiseks | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] olulisima ristmiku ehitus algas 16. oktoobril. Ristmiku projekteerimine, järelevalve ja ehitus läheb maksma 645 270 eurot, millest 540 […]

Haapsalu fooriga ristmik avatakse reedel | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] ristmiku ümberehitus algas 16. oktoobril. […]

oh
9 aastat tagasi

jube targad siin kõik ja igaühel on oma õige arvamus.Kui oli selle teema kohta avalik arutelu,kas käisite kohal ka ? tagaselja rääkimisest pole üldse kasu.

Rauno
9 aastat tagasi

Kalmistu aaed võiks siis ka ära renoveerida 😉

Rauno
9 aastat tagasi
Reply to  Rauno

???

....
9 aastat tagasi

On Kilplala Haapsalusse kolinud? Mida seal ristmikul nüüd tegema hakatakse? Ilmselt saadi riigiraha, keegi saab enne valimisi rusikaga vastu rinda taguda – mina see olin ja ei midagi muud.Mis sellel ristmikul viga oli? Kas ei oleks saanud teha ühe sõidurea kaupa, asfalt freesida. Vikman väidab,, et pannakse uued vee- ja kanalitrassid, aga küsiks, mida siis RIM-i ehituse käigus tehti?

konrad
9 aastat tagasi

Vana asfalt võetakse maha kahe päevaga. Piisaks ju ainult natuke kruusaga täita ja uus asfalt peale panna. Saaks ehk nädala või paariga hakkama. Aga nüüd hakatakse midagi 3 kuud tegema ja pakasega lõpuks asfalteerima. Issanda loomaaed on suur.

Sass
9 aastat tagasi
Reply to  konrad

Sinu teksti lugedes tundub tõesti, et loomaaed on suur!

oh-ah
9 aastat tagasi
Reply to  konrad

Kui suu kinni hoida,ei paista välja,kui loll oled.

kui teha siis teha
9 aastat tagasi
Reply to  konrad

See küll huvitav lähenemine! Pange natuke kruusa aukudesse, siuh-säuh kate peale ja käib küll! Sel juhul hakatakse suvel 2016 uue remondiga peale. On see siis normaalne????? Las ikka ehitajad teevad om teadmistega tööd.

Tobi
9 aastat tagasi

Kas Kalda tänaval ei saaks äkki päevasel ajal ära keelata mööda sõiduteed parkimise?..

kalda
9 aastat tagasi
Reply to  Tobi

ei saa

Tobile ja Kaldale
9 aastat tagasi
Reply to  kalda

Olen Tobiga täiega ühel meelel.

Tohohh
9 aastat tagasi

Enne kui liiklust ümber korraldama hakati oleks tulnud arvestada sellega kui suureks muutub liikluskoormus Tamme tänaval ja kuidas lapsed selles virr-varris liikuda saavad. Vaatasin täna kui hirmunult nad autosid vaatasid. Pole seal ju enne Lihula maantee poolsel suunal mingit kõnniteed. Ja samal tänaval elab ka Vikman, kas tõesti liigub ta seal ainult autoga?

Mortimer
9 aastat tagasi

Liiklust vaadates tundub, et Kuuse on kahesuunaliseks tehtud! Saan aru, et bussidel on õigus mõlemas suunas, aga teised ju ei tohiks? Või on midagi muudetud?

ott
9 aastat tagasi

Liiklusmärke ei vaata eriti keegi, pargitakse, sõidetakse kuidas keegi soovib. Po