Jüri Kuuskemaa kandideerib Keskerakonna ridades riigikokku

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Jüri Kuuskemaa

Jüri Kuuskemaa. Foto: Arvo Tarmula.

Eesti Keskerakonna valimisnimekirjaga Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal liitus kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa. 

“Mul on teadmisi ja kogemusi kultuuri ning hariduse valdkonnas, mida saaksin Riigikogu töös kasutada. Arusaadavalt on just kultuuriteemad mulle kõige südamelähedasemad,” ütles Kuuskemaa.

 “Enn Eesmaa ja Jaanus Karilaidiga ühes ringkonnas lähen valimistele vastu väga hea meelega. Meil on ühine soov kaitsta rahvuslikke huve koos tugeva majandusega,” lausus Kuuskemaa.

“Antud piirkonnaga seovad mind ka isiklikud suhted, nimelt on minu vanaema sünnikodu Hiiumaal ning ise veedan väga palju aega oma Haapsalu suvekodus,” lisas Kuuskemaa.

Haapsalu Linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid tänas Jüri Kuuskemaad usalduse eest tulla kandideerima just Lääne-Eestisse.

“Poliitika tuumaks on teadmised ja südametunnistus — Jüri Kuuskemaal on kahtlemata need omadused olemas. Lääne-Eesti valija on saanud Riigikogu valimisteks juurde ühe väga väärika kandidaadi,” ütles Karilaid.

Jüri Kuuskemaa sulest on ilmunud arvukalt teoseid ja artikleid, lisaks juhib ta Kuku Raadio saadet “Memoria". 

Kuuskemaa on pälvinud Prantsusmaa Auleegioni ordeni, Valgetähe IV klassi teenetemärgi, Saksamaa Liitvabariigi Teeneteristi, Oranje-Nassau ordu ordeni ning Tallinna vapimärgi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
9 aastat tagasi

kuulge, pange kõrvuti Rõivas ja Kuuskemaa ja ma küsin, mis toimub? noor kuli ja õppinud inimene. mida väärtustame? peatselt on näha.

Tont.
9 aastat tagasi

Ega anonüümne sõimamine mõistust nõua.Ja kui kehvast öelda, siis on kohustuslik seda põhjendada. Aga hr. Kuuskemaa on tuntud ja lugupeetud inimene- kindlasti saab ta palju hääli…

kod
9 aastat tagasi

hea valik, targale valijale.

ja
9 aastat tagasi

kus Kuuskemaa nii kaua oli?Ta on pärit Jõelähtme lähedalt….

kodanik+3
9 aastat tagasi

kahju et Keskerakonnal pole Läänemaal liikmeid et peab sisse tooma. sissetoodud rahvast kohalikud mured ei huvita.

mnjah
9 aastat tagasi
Reply to  kodanik+3

Tegelikult oleks küll ridadesse võtta,aga neile millegipärast ei julgeta panustada,lihtsam on sisse tuua.

ohhh
9 aastat tagasi

kahju on.

taas
9 aastat tagasi

Lol