Eve Pärnpuu: Kepikõnni leiutajale Nobeli preemia!

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Maaleht Eve PärnpuuMaaleht, 16. oktoober 2014. Repro: Urmas Lauri

Sellest ajast peale, kui läks lahti jutt, et Lihula naine Eve Pärnpuu (46) on viie aastaga alla võtnud 60 kg, elab ta väga sotsiaalset elu – esiteks pakutakse ennast kaasa treenima, teiseks saab kõvasti tantsu vehkida, kirjutab Bianca Mikovitš Maalehes.

"Esimene kepikõnd kestis pool tundi ja pärast seda olin eufoorias. See on täpselt minu jaoks!" kinnitab Eve Pärnpuu. Sellest päevast algas uus elu. Jäärapäiselt otsustas ta hakata kõndima iga päev, iga ilmaga, igast vabandusest hoolimata.

Oma kõnniringidele Eve kaaslasi ei igatse ja armastab käia üksi, nõuandeid jagab aga kõigile küsijatele.


Vt ka 15. märtsil 2014 ilmunud Lääne Elu artiklit "Eve Pärnpuu — Kuidas viie aastaga 60 kilo alla võtta".

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vabale mehele, kes pole vaba
9 aastat tagasi

Sellise suhtumisega ei ole sina vaba, vabamees. Millised kammitsad su pöördumisel on. Ilusatest asjadest peabki rohkem rääkima. Hea tervis on ilus. Ilm, olgu ta päikeseline või tuuline, on samuti ilus. Rohkem sära, pealehakkamist ja rõõmu enda ümber, see teeb inimese vabaks. Nii et jalad tooli alt välja ja kõndima.

vabamees
9 aastat tagasi

Jälle see kepikõnni jura. Rasvarida järel,nii on teistel ohtlik sellel teel liigelda. Kas muud uudist ka on ?