Haapsalus alustab uus autokool

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

jaanus raak

Jaanus Raak. Foto: Arvo Tarmula.

20. septembrist alustab Haapsalus uus autokool – OÜ Raak Company.

Kooli rajajaks on on sõiduõpetaja Jaanus Raak, kes tegutses senini FIEna. Raagi õpilased olid maanteeameti eelmise aasta riikliku eksamistatistika põhjal Haapsalu kõige kõrgema läbisaamisprotsendiga  B-kategooria õppurid.

Uude kooli tuleb ka teine sõiduõpetaja. Hetkel käivad selleks läbirääkimised Anti Koiduga. Raaki sõnul on töömaht kasvanud ning seetõttu otsustas ta luua OÜ, kus on ka teine sõiduõpetaja.

"Ühes rühmas suutsin ära sõita kusagil 10 inimest. Kahjuks rohkemaks üksinda ressurssi ei jätkunud," ütles Raak. Uus kool pakub esialgu üksnes B-kategooria sõidukite alg- ja lõpptastme koolitust. Õppesõiduautosid on koolil kaks: KIA Ceed ja Ford Focus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
siisike
9 aastat tagasi

Nii tore! Soovitan kõigile, kellel plaanis õpinguid alustada. Jaanus on väga hea ja tore sõiduõpetaja. Ääretult rahulik ja selgitab kõik probleemid põhjalikult lahti, samas paneb ka õpilase oma tegevust analüüsima ja kaasa mõtlema.

tettet
9 aastat tagasi

Tubli, Jaanus!