Nõval ja Virtsus läheb üks laps esimesse klassi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nõva kool Virve Tauts (65)

Nõva kooli direktor Virve Tauts ütleb, et ühe õpilasega esimeses klassis pole midagi enneolematut. Foto arhiiv

Nõva ja Virtsu koolis läheb 1. septembril esimesse klassi kummaski vaid üks õpilane.

Nõva kooli direktor Virve Tauts ütles, et Nõval pole selles midagi enneolematut. „On olnud aastakäike, kus ei läinud ühtegi õpilast esimesse klassi,” ütles Tauts. Mullu astus Nõva koolis esimesse klassi kaks last, üle-eelmisel aastal aga mitte keegi. 2012. ja 2013. aastal läks Nõval esimesse klassi samuti üks õpilane.

Nõva koolis läheb esimesse klassi Karl Soots. Tema klassijuhatajaks saab Liivi Eevardi. Karl hakkab õppima liitklassis koos teise klassi õpilastega. Nõva koolis õpib tänavu 18 õpilast.

Virtsu koolis viimast päeva ametis olev direktor Airi Aavik ütles, et Virtsus läheb ainult üks laps esimesse klassi. Aavik meenutas, et mullu alustas Virtsus kooliteed kuus õpilast ja üle-eelmisel aastal neli. 2013 läks seal esimesse klassi kaks õpilast.

Virtsu koolis läheb esimesse klassi Marii Soosalu. Tema klassijuhatajaks saab Tiina Markus. Marii hakkab Virtsu koolis õppima koos kolmanda klassi õpilastega. Teine klass õpib näiteks koos neljanda klassiga. Virtsu koolis on tänavu kokku 65 õpilast.

Kahe õpilasega esimene klass alustab tänavu Vatla koolis ja Haapsalu Nikolai koolis. Noarootsi koolis läheb esimesse klassi neli ja Martnas, Metskülas ning Vormsis viis õpilast.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments