Kuuse tänava liiklus muutub vastupidiseks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Haapsalu linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti Tõnu Parbuse sõnul muudetakse septembri lõpus algava Tallinna maantee ja Posti tänava ristmiku rekonstrueerimese tõttu Kuuse tänava liiklus ajutiselt vastupidiseks.

Liikluskorralduse muutuse põhjuseks on ristmiku remondi tõttu ümber suunatud bussiliiklus.

"Et koolilapsed ja nende vanemad uue liikluskorraldusega harjuksid, hakkab juba 1. septembrist liiklus Kuuse tänaval toimuma Tamme tänava poolt Lihula maantee suunas. Jälgige palun liiklusmärke," ütles Parbus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Egon
9 aastat tagasi

Aga mismoodi tamme-tln mnt rist ära lahendatakse? Praegu on seal juba liiklemisega jama. Mis siis teetööde ajal seal toimuma hakkab?

Kusti
9 aastat tagasi

Hea, et Haapsalus tramme ei ole,ei pea ka trammiteid remontima, muidu oleks rottide arvukus sama suur nagu Tallinnas tänavu.

Hobene
9 aastat tagasi

Rege rauta suvel, vankrit talvel, ütleb vanasõna, nii toimetab ka meie linnavalitsus, teetõid hakatakse tegema sügiseste vihmade aegu.