0

Jaanus Karilaid nimetati erakondade rahastamise järelvalve komisjoni liikmeks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo TarmulaJaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakonna juhatus otsustas, et riigikogu liikmeks saanud Siret Kotka asemel asub erakondade rahastamise järelevalve komisjoni liikmeks Keskerakonna juhatuse liige ja Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid.

„Poliitika läbipaistvuse suurendamine on igal juhul kõigi erakondade ülesanne ja antud komisjonis peab kõiki poliitilisi jõude käsitlema võrdselt,“ ütles Karilaid, „poliitikas peavad olema võrdsed mängureeglid. Palju enam tähelepanu tuleb pöörata poliitikutele ministeeriumite tasandil – kuna seal liigub valdav osa maksumaksja raha, siis peame kontrollima, et see ei läheks poliitkampaaniatesse.

Jaanus Karilaid on Haapsalu linnavolikogu esimees alates 2009. aastast. Karilaid on lõpetanud Tallinna Ülikooli riigiteaduste eriala. Sellest aastast on Karilaid ka Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimees.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz