0

Kaia Kanepi võitis raske mängu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaia Kanepi (WTA 54.) võitis Bastad turniiri 1. ringis kohalikku favoriiti Johanna Larssonit (WTA 73.) 6-2 4-6 7-5, seejuures tuli Kaial tulla välja 2-5 kaotuseisust otsustavas setis.

Kanepi alustas mängu kindlalt, võites avaseti 6:2. Teises setis sai aga oma mängu käima rootslanna, kes kaks nädalat tagasi peetud ITF-turniiril oli Kanepit kolmes setis võitnud, kirjutas Delfi Sport.

Larsson võitis teise seti 6:4 ning pääses kolmandas setis kiirelt kahe servimurdega 5:2 juhtima ning näis, et kolmandat korda järjest peab Kanepi 250 tuhande dollari suurusel Bastadi turniiri reketid pakkima juba avaringis.

Ent ühtäkki leidis 29-aastane Kanepi oma mängu uuesti üles, võites viis geimi järjest ja ühtlasi kogu seti 7:5.

“Raske mäng oli täna. Esimese seti võitsin seisu järgi küll kindlalt, aga ma tundsin kohe alguses, et ta on siin hea ja ma ise ei olnud täna kõige teravam. Otsustavas setis seisul 2:5 mõtlesin, et mul on ikkagi veel võimalus,” kirjutas Kanepi oma Facebooki-lehel. “Kui sain, siis proovisin lüüa teravamalt ja kui võimalust ei olnud, siis üritasin olla kannatlik. Teravalt mängida on siin keeruline, kuna väljak on aeglane ja topsiga pallid põrkavad väga kõrgele. Kohati täna tuul keerutas ja sellisel juhul on keeruline pallile vastu tulla ning agressiivselt mängida.”

Teises ringis kohtub Kanepi kuuenda asetusega slovakitari Anna Schmiedlova (WTA 68.) või hollandlanna Richel Hogenkampiga (WTA 152.).

Teine eestlanna, Anett Kontaveit (WTA 161.), kohtub Bastardi turniiril esimese asetusega Alize Cornet'ga (WTA 21.).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz