14

Tantsupeo liigijuhid valisid Graubergi rühmad parimate hulka

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

tänukirjad

 

Äsjalõppenud tantsupeo liigijuhid valisid igast peol osalenud rühmade liigist kümme parimat rühma, keda tunnustati Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi aukirjaga, teatas Haapsalu aselinnapea Liina Põld.

Kümne parema hulka jõudsid kõik Ulrika Graubergi juhendatavad tantsurühmad — naisrühmadest valiti parimate hulka nii Lustlik kui ka Kalurineiud, noorte segarühmadest pälvisid liigijuhtide tähelepanu Garubergi ja Malle Õiglase juhendatavad Läänemaa ühisgümnaasiumi "Läki tantsule" kaks rühma. 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nõutu
nõutu

kas alati peab olema see võrdlusmoment, et kes on parim….terve ühiskond nagu võistleks,kes on kellest parim. Kaob rõõm tehtust, mina pean olema naabrist parim, pean olema parim koolilõpetaja,parim tantsija, parim töötaja jne.Tegelikul ei pea !

tex
tex

No mõni tunnustuse nimel ainult elabki…

ulrica
ulrica

Haapsalu ju Läänemaa pealinn. Maakad võivad küll oma lõbuks laulu ja tantsu teha, aga ega me sellepärast siis neid maakonnalehes kiitma hakka. Ja aru ma ei saa, miks neile vabariigist igasuguseid kategooriaid antakse ja miks nad rahvale meeldivad?

Kas Tõesti???
Kas Tõesti???

Kas tõesti
väärib esile tõstmist ainult Grauberg? Läänemaalt osales 1000 tegelast .Kõigil kollektiividel on juhendajad, kes on panustanud ja kellel on saavutusi. Millegipärast unustatakse nende “võidukate” kooride ja tantsurühmade nn.”abidirigendid”, rääkimata muudest arvukatest kollektiividest. On teisigi väga häid juhendajaid, kes osalesid mitme kollektiiviga.

nii ta on
nii ta on

Käsi peseb kätt! Seda ei julge küsidagi,palju lv raha rühmadele eraldas.

et
et

Ahjaa,kas aselinnapea Liina Põld käis tantsupeol tööajast?

ikka
ikka

ikka,kes selle jaoks puhkuspäevi raiskaks , kord on teiste jaoks irw

mnjah
mnjah

Põld sai ka midagi tarka öeldud!

ikka
ikka

ei tea jah,kus ta seda teatas siis? Nagu oleks ameerika avastanud

parandused*
parandused*

Teise lõigu kolmas rida: Graubergi*
Läki tantsule kolmas rühm eksisteerib ka, mille kohaselt ei jõudnud KÕIK rühmad kümne parima sekka.

teadja
teadja

Läki Tantsule osales tantsupeol kahe koosseisuga: I koosseisus 16 tantsijat ja II koosseisus 32 tantsijat, ehk topeltkoosseis. Platsil jagati II koosseis kaheks rühmaks. Kõik läkikad on ühtviisi tublid ja head tantsijad 🙂 Rõõmustagem noorte üle, kes on valinud endale nii toreda hobi!

Lapsevanem
Lapsevanem

Kui vaadata peole pääsenute nimekirja, sai sinna siiski 3 Läki tantsule rühma. Aga Ulrika on tõesti tubli. Samuti on tublid kõik tantsijad, lauljad, pillimehed, kes peole said.

teadja
teadja

Kindlasti tuleb ära märkida ka Haapsalu võimlejad, kes said tunnustatud 10 parima hulka jõudmisel. Palju õnne!

Tubli
Tubli

Kas see ei näita, et Ulrikal oleks endal aeg liigijuhiks saada.

wpDiscuz