3

Tuiksoo asemel saab Keskerakonna juhatusse Jaanus Karilaid

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Riigikohtu esmaspäevase otsusega pistise võtmises süüdi mõistetud ning seetõttu nii parlamendist kui Keskerakonnast lahkuma pidanud Ester Tuiksoo asemel saab erakonna juhatuse liikmeks Haapsalu volikogu ja partei Saaremaa piirkonna esimees Jaanus Karilaid.

Süüdimõistva otsuse tõttu pidi Tuiksoo lahkuma riigikogust, kuhu pääses tema asemel keskerakondlane Siret Kotka. Samuti tuli tal lahkuda Keskerakonnast, mille põhikirja kohaselt arvatakse liige erakonnast välja, kui tema kriminaalasjas on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus.

Mittetulundusühingute ja sihtasutuste registri andmetel on varem Rahvaliitu kuulunud, kuid 2010. aasta novembris Keskerakonda astunud Tuiksoo parteist välja arvatud 1. juulil, kirjutas Postimees.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jüri
Jüri

Pisike inimene ja bla= HAIGED minge ravile.

bla
bla

Polegi vist vaja väga palju vargaid kinni panna enne kui provintsi-kuzzer saab ka mäe otsa ronida. Laasil ja Joobal ka vaikselt kohta vabastamas…

Pisike inimene
Pisike inimene

No nüüd on Savisaar kadubud! Karilaiu rahaga (mida ta siin jagas mõned ajad tagasi) saab platsi puhtaks, kui veel Tuiksoo mammonat lisab.

wpDiscuz