Haapsallu lisandus hea vaatega kohvik

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Haapsalu promenaadil on tänasest avatud kohvik Hugo, kus omaniku Mikk-Sander Lauberti sõnul on väga head toidud ja vaade.

„Ütleks, et see on üks parema vaatega kohvikuid Haapsalus,“ ütles Laubert, kuhu on promenaadil jalutavatel turistidel mugav sissepõigata.

Pearoogadest on pakuvad nad lambapada, seasisefileed ja parti. Eelroogadest mainis Laubert ära böffi.

Nimi Hugo tuli sellest, et Laubert käis mõne aasta eest välismaal ühes kohvikus, kus oli interjööris kasutatud sõna „Hugo“. Seda leidus nii tapeedis, pildiraamides ja mujalgi. Kuna Laubertile seal kohvikus meeldis, siis juba seal mõtles ta, et paneb oma kohvikule sellise nime.

Fotod: Arvo Tarmula

kohvik hugo (1) kohvik hugo (2) kohvik hugo (3) kohvik hugo (4) kohvik hugo (5)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
On
9 aastat tagasi

üks Hugo nimega mees linnaski-tore kokkusattumus.

Astrid
9 aastat tagasi

Piltide järgi hubast kohta ei näe, vaade vaateks, aga sisu võiks kah ligi kutsuda… ? Kui toidud head, siis ok, aga edu igal juhul tegijatele!

Kodanik
9 aastat tagasi

Kui need mõned veidra olemisega sellid seal maja ümber patseerimise ära lõpetaks siis oleks normaalne koht. Haapsalus on mõned kohviku omanikud teinud kohvikust koha, kus teatud kodanikud koos käivad ja teisi valju häälega taga kiruvad. Omanik aga vaeseke ei saa arugi, kuidas rahakas klient sealt vaikselt mööda vuhiseb.Keegi ei taha olla kohas, kus kamp “küna” stiilis soengutega tegelasi aknast oma mersusid piiluvad. Oleks veel , et ostavad midagi aga ei osta. Keerutavad oma moodsat telefonikuularit piitspeenikeste sõrmede vahel. Loodan, et sellest kohast sedasorti kohta ei saa. Edu!

J.K.
9 aastat tagasi

Ärge hakake kohe nullima, mulle asukoht meeldib, käime tihti jalutamas ja pingil istumas abikaasaga, kindlasti külastame ka kohvikut. Samas ka vegankohvik vanalinnas on tore uudis.

Kajakas
9 aastat tagasi

Vanadekodus olete,et teate milline vanadekodu söökla on?Iga asi omal ajal.

Suvi
9 aastat tagasi

Küll on Haapsalus palju toredaid kohti. Igaühele midagi. Edu!

Piltidelt
9 aastat tagasi

ei paista esialgu midagi mis meenutaks kohvikut. Pigem tõepoolest vanadekodu sööklat. Aja jooksul kindlasti asi muutub, vaja ju sellelt suvelt midagigi teenida!
Ise istuksin pigem pitsilises-satsilises kohvilõhnalises ja lillelises “päris” kohvikus.
Kuni te kosute, käin mina algul “Müüriääres” ja pärast promenaadi pingil vaadet nautimas.
Igal juhul edu ja palju kliente!

arvan ise
9 aastat tagasi

ega seal välja vaadata võimalust suurt ei ole ja ega vist polegi tahtmist…

to:kaak
9 aastat tagasi

See ongi arvestatud Laine soomlaste teenindamiseks. Läbu ja lõbu kui palju – soomest puhkajaile.

kaak
9 aastat tagasi

Seal võiks hoopis hea läbukoht olla hommikuni lahti. Ja saab pead vette jahutama minna. Palju rahvast kõnni mereäärest mööda küll.