Lääne Elu paberleht teisipäeval, 17. juunil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20149617* Riigikantselei peab haapsalu raudteejaamas suure saladuskatte all psühholoogilise kaitse teemalist seminari.

* Haapsalu puitmajatootja Tene Kaubanduse müük kukkus veerandi võrra.

* Haapsalu põhikooli lõpetajatest iga kuues valib Läänemaa ühisgümnaasiumi asemel mõne tugevama tasemega gümnaasiumi.

* Neeme Suur kaitseb kooseluseadust: „Ärge kartke! Meil on tulevikku"

* Ajakirjanik Aivar Õepa kutsub üles "jalgadega hääletades" suurettevõtetele kohta kätte näitama

* Haapsalu linnavalitsuse delegatsioon sõitis maha mitusada kilomeetrit, et vaadata Soomes üle rong, mis suve lõpuks peaks jõudma Haapsallu turiste vedama

* Läänemaa parimad gümnaasiumilõpetajad

* Läänemaa haigla püsib külalisarstide najal

* Aivo Paljasmaa jalgpalli MM-ist: Ilusad väravad annavad tooni

* Leopold jõudis Haapsallu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nalja
9 aastat tagasi

Natuke elutervemat suhtumist!
Kui lõunamaa naised muidu paljalt ringi käisid,siis kindralite auparaadi vastuvõtmiseks said nad pluusi ja seeliku,et teeääres rivis seista.Aga paraadipäeval jätsid nad pluusid ikkagi koju.Pole midagi-autode möödasõidu ajaks katavad rinnad kindlalt kinni-lubati!Ja nii nad tegidki….kui nad oma seelikud üles tõstsid.

Minni lasteaiast
9 aastat tagasi

Linnavalitsuse onud on nagu lasteaiaealised. Käivad Soomemaal suure grupiga oma kasvatajaga rongi vaatamas. Hea, et kasvatajaonu tunneb värve ja talle meeldib rohkem punane värv, aga ta on oma eluajal näinud ka rohelist rongi. Hea kui inimene käib ringi lahtiste silmadega. Hea, et kaasas käis ka sekretärionu, kes polnud seesugust masinat veel näinud, nägi nüüd vähemalt ära. Kui nüüd lehte lugeda, siis saavad varsti seesugust massinat näha kõik linna lasteaedade lapsed.

.
9 aastat tagasi

ja sekretärionul käis ka sekretär kaasas irw

vaja oli ju
9 aastat tagasi

tavapärane munitsipaalturismireis korraldada, petlemas käidud, varsti tuleb liikuv nutumüür

nina
9 aastat tagasi

Well done! Ostame auriku ja rongi! Näiteks algkoolile ei suudeta eraldada raha uute koolipinkide ostmiseks, üks uus esimene klass istub ilmselt uuel õppeaastal põrandal! Tore, et meie lastesõbralikus linnas prioriteedid paigas on!

mnjah
9 aastat tagasi
Reply to  nina

aga milleks vanemad on,eks vanemad ostavad ja teevad, nii nagu klassidesse soe vesigi on lastevanemate abiga sisse saadud ja tehakse seda seni kuni Haapsalu Linnavalitsus jõuab ükskord sinnani ,et lapsed linna prioriteediks saavad. Seni kuni linna juhib turiste peibutav Fra Mare juht,on meie linna prioriteediks turistid!

Arvajale
9 aastat tagasi

Kalkun ka arvas…Malle Pärnal oli ,,Saladustes,,kunagi väike osa,kus ta kaitses oma geist poega mehe eest,öeldes:homodeks sünnitakse,ja poja isale,kes mõista ei suutnud:see on liiga raske teema sinu jaoks.Nii et Mallel on aega olnud küllalt
respekteerimise ära õppimiseks…Karjarahva hulgast ei lubata kellelgi tõusta ja selga sirgu ajada?Siiski me teeme seda ja võtame endale koha sisse,mida keegi ära keelata ei suuda-mis siis,et oleme veidi erinevad.

reptiil nr 17
9 aastat tagasi

Nagu NATO õppustel ikka – Elroni rongid ka ei käi.

arvaja
9 aastat tagasi

Kallis Neeme, ei ole teil mingit tulevikku sest järglasi ei tule ja tahestahtmata surete välja.

nina
9 aastat tagasi
Reply to  arvaja

Mis seal vahet on, kas need homod elavad niisama koos ja ei saa lapsi või on abielus ja ei saa lapsi. Iivet see nüüd küll kuidagi ei mõjuta. Nii nagu Neeme kirjutab, on nende inimeste osakaal niivõrd väike, et see ai avalda küll erilist mõju.

kohalik
9 aastat tagasi

nagu õiguskomisjoni hääletus näitab on pooled liikmed homod või homokalduvustega kahju küll, valimised on tulemas parandan tehtud vea.