0

Läänemaa JK Haapsalu kaotas 0:3 Saue JK Laagrile

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa JK merilin Kaustel-LehemetsLäänemaa JK Haapsalu on teises liigas kõik 4 võõrsilkohtumist kaotanud. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Läänemaa JK Haapsalu kaotas Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga üheksanda vooru kohtumises võõrsil 0:3 Saue JK Laagrile. Kaotuse tõttu langeti liigatabelis kolmandalt kohalt viiendale.

Tõenäoliselt oma parimas rivistuses platsile tulnud Läänemaa JK Haapsalu alustas mängu tagasihoidlikumalt ning palli valdas Saue. Hendrik Sihti värava suunas sooritati üksikuid kauglööke, kuid raami need ei tabanud.

Umbes viiendal minutil eksis Kert Lillemetsa surve tõttu Saue keskkaitsja ning Läänemaa ründav poolkaitsja pääses väravavahiga üks-ühele, kuid tema pealelöök tabas otse väravavahti.

24. minutil jõudis Saue lõpuks sihile, kui Sander Avingo ligi 30 meetri kauguselt suurepärase kauglöögi värava ristnurka saatis – 1:0 Sauele. Mõned minutid hiljem sai vigastada vasakus äärekaitses alustanud Aleksandr Kovtun, keda tuli asendama Leonid Bragin.

34. minutil tegi Aleksandr Molkov Saue mängijale karistusala joonel vea ning väljakukohtunik Lauri Salei määras penalti, mille Kristjan Suurjärv edukalt realiseeris – 2:0.

Kui esimesel poolajal suutsid läänlased vähe palli hoida ning luua vaid mõne üksiku väravavõimaluse, siis teisel poolajal oli mängupilt märksa parem. Mark Kolosov mängis üks-ühele pääsedes väravavahist mööda ning lükkas palli väravasse, kuid äärekohtunik fikseeris suluseisu.

Läänemaa JK Haapsalu jätkas rünnakutega, kuid realiseerimine jättis soovida ning teisel pool viis Saue 3:0 juhtima Vincent Ray Lambin pealelöögiga, mis võttis suure rikošeti Rener Uibopuust ning lendas värava nurka.

Hoolimata kolmeväravalisest kaotusseisust üritasid läänlased mängu lõpuni, kuid tulutult. Kaotuse tõttu langeti Saue JK Laagri ja Keila JK seljataha viiendale kohale.

Läänemaa JK Haapsalu mängis koosseisus: Hendrik Siht; Aleksandr Kovtun(31. Leonid Bragin[67. Kristo Linder]), Rener Uibopuu, Talis Tamm, Tarvo Manni; Vladislav Šikirjavõi, Aleksandr Molkov(76. Raiko Tähhe), Aare Avila, Bert Rotberg; Kert Lillemets(67. Martin Salf); Mark Kolosov(74. Kristopher Aljaste).

Läänlaste järgmine mäng toimub pühapäeval, 8. juunil kell 12 Haapsalu linnastaadionil, kus võõrustatakse Keila JK-d.

Bert Rotberg
Artikkel on avaldatud: http://laanemaajk.wordpress.com/

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz