Arvo Tarmula sai pühapäeval 77

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tarmula sünnipäevSünnipäevaline toimetus: Arvo Tarmula (paremalt), Kaire Reiljan, Kaja Klettenberg, Andrus Karnau, Lehte Ilves, Juhan Hepner, Aidi Vallik, Kaia Ansip, Lauri Oja, Urmas Lauri ja Aivo Paljasmaa. Foto: Arvo Tarmula / aegvõte

Eile sai Lääne Elu fotograaf Arvo Tarmula, Eesti üks vanemaid ja tuntumaid ajalehefotograafe 77.

Haapsalu linna vapimärgi omanik ja mees, keda tunneb terve Läänemaa, on jätkuvalt ärksa vaimuga päevapiltnik. Enne kui Tarmula tööle jõuab, on ta linnale juba tiiru peale teinud ja piltide kõrvalt ka mõne värske uudise üles noppinud.

Tarmula viimaste aastate eriline huvi on loodus: lindude askeldamisega Väikesel viigil on ta varakevadest hilissügiseni ülihästi kursis. Härmatis või värske lumi sunnivad teda samuti kaameraga ringi luusima.

Paremad pildid leiavad tal kiiresti tee Facebooki, nii et nende järgi on Tarmula päevategemistel lihtne silma peal hoida.

Tavaliselt on Tarmula sünnipäev toimetuses oodatud sündmus, sest siis saab tema meisterkondiitrist abikaasa Aino krõmpsuvaid kurke ja imehead kooki. Täna oli toimetuses aga koguni kolmiksünnipäev. Tarmulaga ühel päeval, 11. mail on sündinud veel Online’i toimetaja Urmas Lauri ja puhkusele läinud korrektorit asendav Aidi Vallik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments