Meestekamp ründas Lihulas kolme meest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lihula peatänaval tungis meestekamp 1. mai õhtupoolikul kallale kolmele mehele.

Algatatud on kriminaalmenetlus.

Orienteeruvalt kümneliikmeline tundmatute noormeeste seltskond ründas Lihulas Tallinna maanteel kella poole viie paiku õhtul 17–aastast, 19–aastast ja 25–aastast meest, ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm.

Kas ründajad olid kained, pole esialgu teada.

Erm ütles, et rünnatud said kergeid tervisekahjustusi ja haiget.

Politseisse pöördus üks kannatanutest.

Ründajate isikud ei ole esialgu teada

„Kui keegi midagi nägi, siis võiks politseisse teatada,” sõnas Annely Erm.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kaimar
9 aastat tagasi

Lihtsam naine maha jätta,kui naine nii lõdva püksikummiga on ….

pille
9 aastat tagasi

Ei ole väga terve mõistusega inimesed. Kamba p6hitegelane on eluaeg pätt olnud. Selleparast kellegile kambakesi kallaleminna et yhekambajõmm eit laseb ennast võõrastel näppida,lihtsam oleks prutat vahetada,muidu tuleb igakord tappa anda kui eitlaseb näppid end 🙂

bbb
9 aastat tagasi

Arvan et aaa-l on õigus

aaa
9 aastat tagasi

Sitakotid on need vennad kes 10kesi lähevad 3 vennale kallale. 10 matsi lihtsalt mõtlesid, et on kambas kõvad vennad ja annavad peksa kellelegi. Vean kihla, et üksi olles ei julge keegi neist midagi öelda ega teha ning siis oleks nutt lahti kui saaks üksinda kasvõi 3 inimese käest peksa. Sellised tüübid on lihtsalt harimatud ning neil peas ei ole kõik korras. Ning ma arvan, et see: “helina” raudselt teab neid kes peksa andsid ning oli ise ka kaasas raudselt nendega. Kust ta muidu teab, et nad lollid on?

tüdo
9 aastat tagasi

Täiesti öige tegu kamba poolt!

sass
9 aastat tagasi

mis nad tegid midagi halvasti?

helina
9 aastat tagasi

lollidele tulebki luuki anda