Homme on Haapsalu kultuurikeskuses Kullalinnu lõppkontsert

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Eesti Vabariigi 95. aastapäeva kontsertaktuse Haapsalu kultuurikeskuses lõpetas väikeste tüdrukute sünnipäevalaul Eestile. Foto: Arvo Tarmula

Kullalinnu konkurss saab tänavu 40aastaseks. Foto: Arvo Tarmula.

3. mail toimub Haapsalu kultuurikeskuses mudilaste lauluvõistluse Kullalind lõppkontsert.

Kullalinnull täitub tänavu 40. juubel. Rahvakultuuri keskuse Läänemaa spetsialisti Marju Viitmaa sõnul toimusid kahe nädala jooksul lasteaedades eelvoorud, mille põhjal valis žürii välja iga  vanuseklassi 5 parimat, kes pääsesid edasi lõppkontserdile.

Vanuseklasse on kokku 4. 3-4aastased, 5aastased, 6aastased ja 7aastased. Lõppkonstert algab 3. mail kell 13 ning peaks kestma umbes tunni. Seejärel langetab viieliikmeline zürii otsuse ning võitjad esitavad oma laulu uuesti. Kontsert lõppeb traditsiooniks saanud Kullalinnu laulu laulmisega.

"Sellel aastal otsustasime, et valime üksnes vanuseklassi võitja ning ülejäänuid paremusjärjestusse ei sea," selgitas Marju Viitmaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments