Lihula vallavalitsuse liikmed hakkavad saama istungitasu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Lihula volikogu 30. aprilli erakorralise istungi päevakoras on eelnõu, mis lubab maksta vallavalitsusel liikmele 10 eurot vallavalitsuse istungist osavõtu eest.

Eelnõu kohaselt hakkab istungitasu kehtima tagasiulatuvalt selle aasta 1. jaanuarist. Tasu ei ole ette nähtud vallavanemale.

Hüvitis makstakse välja kord kvartalis, väljamaksmise aluseks on vallavalitsuse istungite protokollid.

Lihula vallavalitsuse liikmed on vallavanem Varje Ojala-Toos, Vanda Birnbaum, Endel Kadakas, Maire Pank ja Margus Källe.

Läänemaa omavalitsusliidu juht, Ridala vallavanem Toomas Schmidt ütles, et temale teadaolevalt on vallavalitsuse liikmed saanud istungist osavõtu eest hüvitist Taebla vallas. Ridala vald nagu ka enamik teisi valdu vallavalitsuse liikmeile istungitasu ei maksa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uudishimulik
9 aastat tagasi

Huvitav, kuhu Teie oma raha annetate, eeskuju ja lubadused ju olemas.

vaatleja
9 aastat tagasi

Kastepõld hakkas pihta, nagu ei tea mitmendas parteis
õnne otsijale omane…

kokkuhoidlik
9 aastat tagasi

Kuhu jääb Lihula kokkuhoid? Pidi ju Teil väga vilets aasta olema ja raha nõnda vähe, isegi nii vähe, et talgupäevaks ei saa prügikastegi tellida.