Kullamaa reformierakondlasi juhib jätkuvalt Marek Topper

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Reedel valiti Reformierakonna Kullamaa piirkonnaorganisatsiooni koosolekul juhiks tagasi Kullamaa vallavolikogu liige Marek Topper. Juhatusse valiti volikogu liige Jaanus Ratas ja Kullamaa keskkooli ringijuht Triin Tõnismäe.

Vastvalitud piirkonnajuhi sõnul on Kullamaal veel palju teha, et saada tõeliseks Läänemaa pärliks. Ta tõi näiteks, et praegune vallavõim rajas Kullamaa ainukesele puhkealale Kullamaa järve äärde kompostimisjäätmete ladestamiskoha. Topperi sõnul otsib piirkondlik organisatsioon võimalusi selle küsimuse lahendamiseks.

Kullamaa piirkondliku organisatsiooniga on liitunud palju kohalikke noori, kes tahavad kodukoha elu edendamisel kaasa rääkida, ütles Topper. “On rõõm kogeda, et kohalikud noored ei ole ükskõiksed kodukoha arengu suhtes.”

“Kullamaa piirkondlik organisatsioon on Läänemaal üks aktiivsemaid,” sõnas Reformierakonna Läänemaa juht, riigikogu liige Lauri Luik. Tema sõnul on Topper juba kümme aastat juhtinud Reformierakonna Kullamaa piirkonda, teinud seda kohusetundlikult ja südamenga.

“Seda näitab ka tema kohalikel valimistel saadud tugev mandaat,” lisas Luik.

Reformierakonnal on Läänemaal piirkondlikud organisatsioonid kõigis omavalitsustes. Neisse kuulub ligi kolmsada inimest.

Tõnu Parbus
Reformierakonna
Läänemaa arendusjuht

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments