0

Algas registreerumine Teeme Ära talgutele

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänasest saavad osalejad hakata end kirja panema 3. mail toimuvatele Teeme Ära talgutele, talguid sai Teeme Ära leheküljel registreerida 12. märtsist.

Läänemaal oli eilse seisuga oli Läänemaal registreeritud 53 talgupaika. Kõige rohkem, 13 talgukohta on registreeritud Ridala vallas, Lääne-Nigulas saab valida 10 ja Lihulas 8 talgukoha vahel. Neli talgukohta on registreeritud Hanilas, Martnas ja Noarootsis, kolm Haapsalus ja Kullamaal ning kaks Nõval ja Vormsil.

Üle Eesti oli eile õhtuks registreeritud 1063 talgukohta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz