Algas registreerumine Teeme Ära talgutele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänasest saavad osalejad hakata end kirja panema 3. mail toimuvatele Teeme Ära talgutele, talguid sai Teeme Ära leheküljel registreerida 12. märtsist.

Läänemaal oli eilse seisuga oli Läänemaal registreeritud 53 talgupaika. Kõige rohkem, 13 talgukohta on registreeritud Ridala vallas, Lääne-Nigulas saab valida 10 ja Lihulas 8 talgukoha vahel. Neli talgukohta on registreeritud Hanilas, Martnas ja Noarootsis, kolm Haapsalus ja Kullamaal ning kaks Nõval ja Vormsil.

Üle Eesti oli eile õhtuks registreeritud 1063 talgukohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments